ΑθλητικάΦάρσαλα

Τύχη… αγνοείται για τον Γ.Σ. Φαρσάλων Krousta


Ο Γυμναστικός ηττήθηκε για ακόμη μια φορά στις λεπτομέρειες κόντρα στο Στρατώνι με σκορ 83 – 80

Οι άνθρωποι των «μπλε» φέτος έχουν δει την τύχη να τους γυρίζει με κάθε τρόπο την πλάτη, δείχνοντας ότι φέτος η «θεά» τύχη δεν είναι διόλου ανοιχτοχέρα με το συγκρότημα του κ. Χάρη Φόρου και τα γεγονότα μιλούν από μόνα τους για αυτό.

Οι μπλε έχουν 11 ήττες μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα της Β Εθνικής.

Το αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι επτά από τις 11 ήττες είναι κυριολεκτικά στο «νήμα».

Οι μπλε έχουν ηττηθεί μια φορά με έναν πόντο στην έδρα της Χαλκηδόνα με σκορ 51 – 50, τρεις φορές με διαφορά ενός καλαθιού, αρχής γενομένης από το παιχνίδι με την Νίκη Βόλου με σκορ 90 – 88, ακολούθησε η αναμέτρηση κόντρα στο Αγρίνιο όπου οι Φαρσαλινοί ηττήθηκαν με σκορ 73 -71, ενώ και στην Γέφυρα ηττήθηκαν με σκορ 67 – 65.

Δυο είναι οι φορές που ο Γυμναστικός ηττήθηκε μέχρι στιγμής με διαφορά ενός τριπόντου, αρχικά στην έδρα του από τον Φίλλιπο Βέροιας με σκορ 73 – 76 και κόντρα στο Στρατώνι με σκορ 83 – 80.

Ενώ μια φορά ηττήθηκε με διαφορά τεσσάρων πόντων στην έδρα του από τους Μαχητές με σκορ 80 – 84.

Είναι εύκολα αντιληπτό ότι μιλάμε για επτά φορές που οι Φαρσαλινοί έφτασαν στην «πηγή» αλλά δεν «ήπιαν νερό» και σε μια χρονιά που όλα είναι ρευστά όσο αναφορά την βαθμολογία στο άκρως ανταγωνιστικό πρωτάθλημα της Β Εθνικής, η τύχη δείχνει να έχει «πεισμώσει» με τον Γυμναστικό.

Back to top button