Γενικές ΕιδήσειςΠολιτιστικάΦάρσαλα

Τόλμησε και τα κατάφερε – “Ίδρωσε την φανέλα” ο νέος πρόεδρος του ΟΠΑΚΠΑ!

Ένα από τα κεντρικά πρόσωπα της 14ης Γιορτής Χαλβά Φαρσάλων ήταν ο νέος πρόεδρος του ΟΠΑΚΠΑ κ. Χρήστος Μπασαγιάννης, ο οποίος ήταν υπεύθυνος για όλες τις εκδηλώσεις του τριημέρου.

Μέσα στο ελάχιστο χρονικό διάστημα είχε στην διάθεσή του κατάφερε να εμπλουτίσει την Γιορτή Χαλβά πραγματοποιώντας την έναρξη με την 1η συνάντηση Τοπικών Χορωδιών και την λήξη της γιορτής με την Ορχήστρα Νέων που έκλεψε την παράσταση.

Οι νεοτερισμοί σε συνεργασία με τους διοργανωτές (Τμήμα Σκάκι Γυμναστικού Συλλόγου Φαρσάλων και τον πρόεδρο κ. Δήμο Δερέκα) στο 4ο Σκακιστικό τουρνουά εντυπωσίασαν τους σκακιστές και τους συνοδούς τους σε μια εκδήλωση η οποία συνοδεύτηκε από ρεκόρ συμμετοχών. Τέλος η οργάνωση του Αχιλλείου Άθλου την οποία ο πρόεδρος του ΟΠΑΚΠΑ σχεδίασε λεπτομερώς, ξεπέρασε κάθε προηγούμενο παροχών προς τους αθλητές με αποτέλεσμα να έχουμε ρεκόρ συμμετοχών, με τους συμμετέχοντες να ξεπερνούν τους 1.200.

Με τον ημιμαραθώνιο των 21,2χλμ να τρέχουν 376 αθλητές ενώ στην διαδρομή των 5,2 χιλιομέτρων 275, ενώ το μεγαλύτερο κέρδος ήταν η συμμετοχή των παιδιών καθώς πάνω από 600 έτρεξαν και στη διαδρομή των χιλίων μέτρων. Επίσης η σκέψη του να προσκαλέσει επίσημα τον πρωταθλητή μεγάλων αποστάσεων Νίκο Τσεκούρα είχε ως αποτέλεσμα να συνοδευτεί ο ημιμαραθώνιος με νέο ρεκόρ αγώνα.

Επίσης οι συνεχείς συναντήσεις με φορείς και εθελοντικές ομάδες και η σημασία που δόθηκε στην αξία του εθελοντισμού για τον αγώνα είχε ως αποτέλεσμα να επιτευχθεί ρεκόρ συμμετοχών εθελοντών οι οποίοι ξεπέρασαν τους 120.

Πηγή: “Πρώτος Τύπος” – Έντυπη Έκδοση

Back to top button