Πολιτικά,Φάρσαλα

Τσιαπλές: Να σταματήσει η διαχρονική κοροϊδία – να κατασκευαστεί επιτέλους ο νέος και ασφαλής δρόμος Λάρισας-Φαρσάλων

“Να σταματήσει η διαχρονική κοροϊδία – να κατασκευαστεί επιτέλους ο νέος και ασφαλής δρόμος Λάρισας-Φαρσάλων” ζητά με δήλωσή του, ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης, στο Περιφερειακό Συμβούλιο Θεσσαλίας Τάσος Τσιαπλές.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει: “Ο δρόμος Λάρισας – Φαρσάλων, έπρεπε να είχε κατασκευαστεί εκ’ νέου, εδώ και δύο δεκαετίες, με σύγχρονες προδιαγραφές, παρακάμπτοντας και τις κατοικημένες περιοχές, στις οποίες πρέπει να υπάρχουν ειδικοί έξοδοι (Νίκαια, Νέες Καρυές, Χαρά, Ζάππειο). Όλοι αναγνωρίζουν ότι ο υπάρχων είναι ακατάλληλος και επικίνδυνος, λόγω της στενότητάς του σε πολλά σημεία, των πολλών στροφών και του γεγονότος ότι διασχίζει κατοικημένες περιοχές, όπως τη Νίκαια, δημιουργώντας κυκλοφοριακή συμφόρηση και κινδύνους ατυχημάτων.

Παρά τις μεγαλόστομες υποσχέσεις όλα αυτά τα χρόνια, από όλες τις κυβερνήσεις Ν.Δ, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ, την περιφερειακή αρχή, παλιότερα από τη νομαρχία, δεν έχει προχωρήσει η κατασκευή του και ο ένας μεταφέρει την ευθύνη στο άλλο, χωρίς να λύνεται το πρόβλημα.
Ας σταματήσει η διαχρονική κοροϊδία τους. Να κατασκευαστεί επιτέλους ο νέος και ασφαλής δρόμος Λάρισας-Φαρσάλων.”

Back to top button