Γενικές ΕιδήσειςΦάρσαλα

Το Συνδικάτο Οικοδόμων Επαρχίας Φαρσάλων τιμά την 46η επέτειο του Πολυτεχνείου

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Συνδικάτου Οικοδόμων Φαρσάλων για την 46η επέτειο του Πολυτεχνείου:

«Το Συνδικάτο Οικοδόμων Επαρχίας Φαρσάλων, όπως και όλα τα ταξικά Συνδικάτα της Ελλάδος χαιρετίζουμε και τιμάμε την 46η επέτειο από την λαϊκή εξέγερση του Πολυτεχνείου, τον Νοέμβρη του 1973.

Καθημερινά στους κλάδους και στους τόπους δουλειάς, με σταθερή αγωνιστική δράση δίνουμε συνέχεια και προοπτική στις αγωνιστικές παραδόσεις και παρακαταθήκες,του εργαζόμενου λαού και της νεολαίας.

Τιμάμε τους νεκρούς της τάξης μας.Οργανώνουμε νέους αγώνες ενάντια στην αντιλαϊκή πολιτική του κεφαλαίου και των κυβερνήσεων του.Ενάντια στους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς και τις επεμβάσεις του ΝΑΤΟ, ΗΠΑ, Ε.Ε Απέναντι στους υμνητές της χούντας και τους θρασύδειλους -δολοφόνους της Χρυσής Αυγής. Αγωνιζόμαστε για την ικανοποίηση των σύγχρονων αναγκών των εργατών και της νεολαίας στην μόρφωση,την δουλειά,και την  ζωή. Ανοίγουμε τον δρόμο για να γίνουν πράξη τα συνθήματα και οι διεκδικήσεις των αγωνιστών της αντιδικτατορικής πάλης του Πολυτεχνείου του 1973.

Η κατάθεση στεφανιών για την εκδήλωση του Πολυτεχνείου θα γίνει την Κυριακή 17 Νοέμβρη 10.30 το πρωί, στην πλατεία Δημαρχείου.
Καλούμε τους Δημοκράτες εργαζόμενους, συνταξιούχους, την νεολαία,τους μαθητές, τους  αυτοαπασχολούμενους, των Φαρσάλων να πάρουν μαζικά μέρος».

ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ & ΣΥΝΝΑΦΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ 
ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΦΑΡΣΑΛΩΝ 

Back to top button