ΑθλητικάΦάρσαλα

Το “πολυεργαλείο” της Υπέρειας Γιώργος Τσιούρης!

Η αναμέτρηση ανάμεσα στην Ανθούπολη και την Δόξα Υπέρειας βρήκε νικητές με σκορ 1 – 3 τους “αετούς” οι οποίοι κατάφεραν να πάρουν ένα πολύ σημαντικό τρίποντο και να παραμείνουν σε απόσταση “αναπνοής” από την κορυφή.

Στην συγκεκριμένη αναμέτρηση η ομάδα της Υπέρειας καλέστηκε να ξεπεράσει αρκετά εμπόδια με το σημαντικότερο εξ αυτών να είναι το γεγονός πως το συγκρότημα των κ.κ. Κώστα και Τάκη Ρόφαλη αγωνίστηκε χωρίς τερματοφύλακα!

Παρά το γεγονός πως στο ρόστερ της Δόξας υπάρχουν τρεις τερματοφύλακες (Μπάμπης Σκαντζούρης, Αντώνης Παπαδόπουλος και Λευτέρης Ιακωβάκης) στην εν λόγω αναμέτρηση κανείς από τους τρεις δεν κατάφερε να δώσει το παρών και έτσι οι φιλοξενούμενοι καλέστηκαν να διαχειριστούν ένα εμπόδιο.

Ο “κλήρος” έπεσε στον αρχηγό της Δόξας και κεντρικό αμυντικό Γιώργο Τσιούρη ο οποίος φόρεσε γάντια και φανέλα τερματοφύλακα και κάθισε κάτω από τα γκολποστ των “αετών”.

Αν κρίνουμε από τις καθοριστικές επεμβάσεις του και το γεγονός πως η Δόξα πήρε το “τρίποντο” η πρώτη εμφάνιση του κρίνεται απόλυτα επιτυχημένη και ποιος ξέρει ίσως μια νέα καριέρα να διαγράφεται για τον έμπειρο κεντρικό αμυντικό και “πολυεργαλείο” της Δόξας Υπέρειας!

Πηγή Φωτογραφίας:Arenalarissa.gr

Back to top button