ΑθλητικάΦάρσαλα

Το μεγάλο κέρδος του Αχιλλέα Φαρσάλων!

Η προετοιμασία του Αχιλλέα Φαρσάλων εν όψει του πρωταθλήματος της Α ΕΠΣΛ DE-TOX κατηγορίας ολοκληρώθηκε και πλέον άπαντες έχουν μπει σε ρυθμό πρωταθλήματος εν όψει της Κυριακάτικης αναμέτρησης με την ομάδα του ΠΑΟΛ Αβέρωφ.

Οι Μυρμιδόνες από την περσινή σεζόν επέλεξαν να πορευτούν κατά βάση με ποδοσφαιριστές της Επαρχίας Φαρσάλων και να προσπαθήσουν να χτίσουν ένα ανταγωνιστικό σύνολο με παιδιά Φαρσαλινά στον πυρήνα τους.

Φέτος με τον νεαρό τεχνικό Αρίστο Παπαγεωργίου ο οποίος είναι και ο υπεύθυνος των Ακαδημιών Αχιλλέως Φαρσάλων πολλά παιδιά από την Ακαδημία πήραν την ευκαιρία τους και φόρεσαν την φανέλα του Αχιλλέα Φαρσάλων σε φιλικά παιχνίδια και την προετοιμασία της ομάδος.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι ότι στην αναμέτρηση με τον Τύρναβο στο τελευταίο φιλικό προετοιμασίας της ομάδος αγωνίστηκαν οι Μένιος Κυριαζόπουλος και Άγγελος Τσιανάκας αφήνοντας θετικότατες εντυπώσεις.

Επίσης στα φιλικά προετοιμασίας αγωνίστηκαν οι Σωκράτης Κατσανάκης, Βαλάντης Μαργαρίτης, Κώστας Πανάγος, Μάριος Μπαιράμι αμφότεροι από την ομάδα της Ακαδημίας Αχιλλέως Φαρσάλων.

Δεδομένα αυτό είναι το μεγαλύτερο κέρδος του Αχιλλέα Φαρσάλων, καθώς στο ήδη υπάρχον ρόστερ το οποίο αποτελείται κατά βάση του από Φαρσαλινούς ποδοσφαιριστές, αναμένεται σε βάθος χρόνου να προστεθούν ακόμη περισσότεροι και να συνεχιστεί αυτή η προσπάθεια που γίνεται.

Back to top button