ΠολιτιστικάΦάρσαλα

Τιμήθηκε η 25η Μαρτίου στα Φάρσαλα (Κλικ Επισήμων)

Με λαμπρότητα και επισημότητα γιορτάστηκε στην πόλη των Φαρσάλων, η Εθνική Επέτειος της 25ης Μαρτίου του 1821, παρουσία επισήμων και πλήθους κόσμου που παρακολούθησε τις εκδηλώσεις, με σύμμαχο τον καιρό.

Στις εκδηλώσεις παρευρέθηκαν, ο αρχιερατικός επίτροπος Φαρσάλων π. Βασίλειος Αναστασόπουλος, ο δήμαρχος Φαρσάλων κ. Άρης Καραχάλιος, ο πρόεδρος του Δ.Σ. Φαρσάλων κ. Βάιος Νικολάου, οι βουλευτές κ.κ. Νίκος Παπαδόπουλος, Γιώργος Κατσιαντώνης, ο αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Απόστολος Μπίλλης, ο αντιπρόεδρος του περιφερειακού συμβουλίου Θεσσαλίας κ. Κώστας Τύμπας, οι αντιδήμαρχοι κ.κ. Δημ. Μπαμπανίκας, Απ. Κυριαζής.

Η επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης κ. Μαρία Ίφου, η πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Φαρσάλων κ. Βάια Παύλου, ο πρόεδρος του ΟΠΑΚΠΑ κ. Κων/νος Δερλός, η πρόεδρος της ΔΗΚΕΦΑ κ. Κυρ. Παναγιωτοπούλου, ο αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑΦ κ. Γιώργος Αγγελακόπουλος, οι δημοτικοί σύμβουλοι Νίκος Τριανταφύλλου, Στ. Πουλαράκης, Νίκ. Γκατζόγιας, Σοφ. Χατζηπλή, Δημ. Γκίζας, Δέσ. Συροπούλου, Βασ. Πατσιούρας, Γ. Αρσενόπουλος, Ευάγ. Κατσιαούνης.

Η πρόεδρος ΔΗΜΤΟ Φαρσάλων Μαργαρίτα Γκότη, η υπ. βουλευτής με το ΚΙΝΑΛ κ. Μ. Γαλλιού, ο υπ. Δήμαρχος Φαρσάλων κ. Μάκης Εσκίογλου, οι τοπ. σύμβουλοι Φαρσάλων κ.κ.Κων/νος Βαρακλιώτης και Δημ. Πατσιούρας, Γ. Βαγγελός, ο υποδιοικητής της 61 Μ.Ε. κ. Παναγιώτης Καρασιούτας, ο υποδιοικητής του Α.Τ. Φαρσάλων κ. Γ. Γκούμας, ο προϊστάμενος του Πυροσβεστικού Κλιμακίου κ. Θεοδ. Σταφύλης, ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου κ. Γιώργος Πιτσάβας, ο πρόεδρος του ΤΟΕΒ Ενιπέα κ. Αναστ. Δραχμάνης, ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου κ. Γρηγόρης Γούσιας, ο εκπρόσωπος του συλλόγου Νέων Αγροτών κ. Νίκος Παυλονάσιος, απόστρατοι στρατιωτικοί, εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων και πλήθος κόσμου.

Back to top button