Μόδα - ΟμορφιάΦάρσαλα

Τί κοσμήματα πρέπει να φορέσω σε μια συνέντευξη για δουλειά;

ΚΑΤA ΤΗ ΔΙAΡΚΕΙΑ ΜΙΑΣ ΣΥΝEΝΤΕΥΞΗΣ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕIΑ, ΘΑ ΠΡEΠΕΙ ΝΑ ΣΤEΛΝΕΤΕ EΝΑ ΜHΝΥΜΑ ΑΥΤΟΠΕΠΟIΘΗΣΗΣ KAI ΣΙΓΟΥΡIΑΣ – ΚΑΙ Η ΕΠΙΛΟΓH ΤΩΝ ΣΩΣΤΩΝ ΚΟΣΜΗΜΑΤΩΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ!

 

Θέλετε πραγματικά να μάθετε πώς να κάνετε καλή εντύπωση σε μια συνέντευξη για δουλειά; Λοιπόν, ένα πράγμα που ξέρουμε σίγουρα ότι έχει τεράστιο αντίκτυπο στο μυαλό του υπεύθυνου της συνέντευξης είναι η εμφάνισή σας. Όσο ρηχό κι αν φαίνεται αυτό, η πραγματικότητα είναι ότι ως άνθρωποι κρίνουμε ο ένας τον άλλον με βάση την εμφάνιση πριν καν μιλήσουμε και γνωριστούμε.

Δυστυχώς, αυτό ισχύει ιδιαίτερα για τις γυναίκες. Μελέτες έχουν δείξει ότι η εμφάνιση μιας γυναίκας κατατάσσεται στην τρίτη θέση ως προς τη σημασία της στη διαδικασία επιλογής εργασίας. Πρόκειται για μια πολύ υψηλή θέση σε σύγκριση με τους άνδρες, στους οποίους η εμφάνιση κατατάσσεται στην ενδέκατη θέση.

Επειδή η εμφάνιση των γυναικών κρίνεται τόσο αυστηρά, είναι ζωτικής σημασίας να εκμεταλλευτούμε αυτό το διπλό πρότυπο προς όφελός μας στον εργασιακό χώρο. Έτσι, ως γυναίκες θα πρέπει να καταλάβουμε ποια είδη ένδυσης και αξεσουάρ θα μας έκαναν πιο πιθανό να πάρουμε μια θέση εργασίας.

Επειδή ο ΟΡΟΛΙΘΟΣ είναι ένα κοσμηματοπωλείο, αυτό το άρθρο θα επικεντρωθεί στην απάντηση της ερώτησης, τι κοσμήματα πρέπει να φορέσω σε μια συνέντευξη για δουλειά για να αφήσω καλή εντύπωση;

Ετοιμαστείτε να είστε άριστοι στην επόμενη συνέντευξη για δουλειά!

ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΟΡΑΤΕ ΣΕ ΜΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ;

Όσον αφορά τα κοσμήματα για μια συνέντευξη για δουλειά, οι άνδρες πρέπει να φορούν μόνο ένα ρολόι και μια βέρα. Οι γυναίκες θα πρέπει να φορούν σκουλαρίκια και ένα ή δύο άλλα απλά κοσμήματα. Όσον αφορά τα κολιέ, μην τα τοποθετείτε σε στρώσεις. Αντ’ αυτού, φορέστε ένα απλό, κλασικό κολιέ, όπως μαργαριτάρια.

Γυναίκα με μαργαριταρένιο κολιέ

Μη φοράτε πολλά βραχιόλια σε μια συνέντευξη για δουλειά. Αν πρέπει να φορέσετε βραχιόλι, φορέστε μόνο ένα.

Με τα δαχτυλίδια, φορέστε απλώς ένα δαχτυλίδι αρραβώνων και ίσως ένα άλλο κλασικό δαχτυλίδι στο άλλο σας χέρι. Τα σκουλαρίκια για τις γυναίκες πρέπει να είναι κλασικά, μικρά και απλά. Χρυσά, ασημένια, μαργαριταρένια ή διαμαντένια αρκούν. Αν και είναι σημαντικό να φοράτε τα πιο ακριβά κοσμήματά σας στη δουλειά, να είστε προσεκτικές όταν το κάνετε. Δεν θέλετε να φαίνεστε σνομπ και να μην έχετε ανάγκη από δουλειά.

ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΟΡΑΤΕ ΣΕ ΜΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ;

Αν και κομψά και απλά, τα κοσμήματά σας θα πρέπει να στέλνουν ένα συνολικό μήνυμα κύρους χωρίς να απομακρύνουν τα φώτα της δημοσιότητας από εσάς. Παρόλο που είναι καλό να είστε αυθεντικοί, δεν είναι καλό να είστε υπερβολικοί με τα κοσμήματά σας.

Για παράδειγμα, μην φοράτε πολλά δαχτυλίδια ταυτόχρονα. Αντίθετα, φορέστε μόνο ένα ή δύο. Στην πραγματικότητα, θα πρέπει να φοράτε μόνο ένα ή δύο από οποιοδήποτε είδος κοσμήματος κάθε φορά.

Για να διασφαλίσετε ότι θα φαίνεστε εκλεπτυσμένοι, μην φοράτε φτηνά ή συνθετικά κοσμήματα. Αντίθετα, φορέστε πολύτιμα μέταλλα και πέτρες. Επίσης, βεβαιωθείτε ότι δεν φοράτε κοσμήματα που κάνουν οποιουδήποτε είδους πολιτική ή θρησκευτική δήλωση.

ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΗΤΑΝ ΙΔΑΝΙΚΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ

Ένα κλασικό κολιέ που ενσωματώνει όλα αυτά που μόλις αναφέραμε ότι πρέπει να φοράει κανείς σε μια συνέντευξη για δουλειά, είναι το Χρυσό Κολιέ ΟΡΟΛΙΘΟΣ. Για να βρείτε αυτό το κολιέ, μεταβείτε στην ενότητα με τα κολιέ στον ιστότοπο του ΟΡΟΛΙΘΟΣ.

Ένα εξαιρετικό βραχιόλι για να φορέσετε σε μια συνέντευξη είναι το γυναικείο βραχιόλι που μπορείτε να δείτε στο site μας. Αυτό το βραχιόλι είναι μια εξαιρετική επιλογή επειδή είναι απλό, κομψό και επαγγελματικό και συνδυάζεται πολύ όμορφα με ένα μαργαριταρένιο κολιέ.

Το Δαχτυλίδι RAINBOW με Σμαράγδι είναι επίσης απλό και κλασικό. Μπορείτε να φορέσετε αυτό το δαχτυλίδι στο αριστερό σας χέρι.

Για να δείτε τη συλλογή μας με τα κλασικά καρφωτά σκουλαρίκια για τη συνέντευξη για δουλειά, μεταβείτε στην ενότητα με τα γυναικεία σκουλαρίκια στον ιστότοπό μας.

ΤΙ ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ ΘΑ ΦΟΡΕΣΕΤΕ;

Τώρα που γνωρίζετε όλους τους κανόνες για τη χρήση κοσμημάτων κατά τη διάρκεια συνεντεύξεων για δουλειά, μπορείτε να επιλέξετε σωστά τα κομμάτια ΟΡΟΛΙΘΟΣ που θέλετε για το ντύσιμό σας κατά τη συνέντευξη. Αν χρειάζεστε έναν οδηγό, δείτε μερικά από τα κομμάτια ΟΡΟΛΙΘΟΣ που ανέφερα παραπάνω.

Αν απλώς ψάχνετε για νέα κοσμήματα για την εργασιακή σας γκαρνταρόμπα, μη διστάσετε να περιηγηθείτε στην ιστοσελίδα του ΟΡΟΛΙΘΟΣ με την ησυχία σας. Προσφέρουμε πάντα μεγάλες προσφορές και ανταμοιβές για τους πελάτες μας.

Έλα να γνωριστούμε καλύτερα!

Ακολούθησε μας στο Instagram

Βρες μας στο Facebook 

Back to top button