Γενικές ΕιδήσειςΕιδήσεις

Τίτλοι τέλους για τον Sport24 Radio

Οι παραγωγοί, τεχνικοί και άλλοι συντελεστές ενημερώθηκαν για το κλείσιμο του Sport24 Radio, ένα κλείσιμο που θα είναι άμεσο. Οι τίτλοι τέλους θα πέσουν απόψε (27/3) τα μεσάνυχτα.

Την είδηση μετέφερε στους ακροατές του σταθμού ο διευθυντής του σταθμού Παντελής Διαμαντόπουλος.

Ο διευθυντής του ραδιοφωνικού σταθμού έκανε γνωστή την είδηση της αναστολής της λειτουργίας του Sport 24 Radio ως αθλητικό ραδιόφωνο διακόπτοντας μια εκπομπή που ήταν στον… αέρα.

«Μπήκα λίγο για να σας τη χαλάσω. Το αθλητικό πρόγραμμα του σταθμού σταματάει. Καταλαβαίνουν όλοι τι ζούμε και τι περνάμε. Οι εποχές είναι πολύ δύσκολες. Μηδενικό περιεχόμενο, ανύπαρκτο αθλητικό ενδιαφέρον μπροστά σε όλα αυτά που γίνονται. Είμαστε υποχρεωμένοι και εμείς να ακολουθήσουμε κάποια πράγματα. Ως σταθμός και ως εταιρία. Ο σταθμός από απόψε κλείνει τα μεσάνυχτα και από αύριο θα παίζει μόνο μουσική. Δεν υπάρχουν αντίο για εμάς. Να προσέχετε όλοι, σας αγαπάμε. Ο σταθμός σταματάει, δεν θα υπάρχει πρόγραμμα αθλητικό. Φιλιά πολλά», είπε on air ο διευθυντής του, Παντελής Διαμαντόπουλος.

«Μηδενικό περιεχόμενο, ανύπαρκτο αθλητικό ενδιαφέρον. Ο σταθμός από απόψε κλείνει τα μεσάνυχτα και από αύριο θα παίζει μόνο μουσική», είπε on air ο Π. Διαμαντόπουλος.Ο λόγος του λουκέτου είναι η οικονομική στενότητα, απόρροια και της πανδημίας.

Ο σταθμός θα μεταδώσει κανονικά πρόγραμμα μέχρι το βράδυ της Παρασκευής (27/3). Από τις 00:00 θα παίζει μόνο μουσική.

O Sport24 Radio είχε βγει στον αέρα στις 12 Ιανουαρίου 2015 ως εξέλιξη του Sentra FΜ του Ομίλου Μπόμπολα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η αρχική ανακοίνωση στους εργαζομένους ανέφερε ότι ο σταθμός θα κλείσει στα τέλη του μήνα. Ωστόσο το τέλος ήρθε νωρίτερα και οι λόγοι είναι φυσικά οικονομικοί.

Όταν βγήκε στον αέρα διαφημιζόταν ως «το Sports Radio 24 103,3 αποτελεί την επέκταση του μεγαλύτερου αθλητικού brand της Ελλάδας, του Sports 24. Με… ρόστερ για πρωταθλητισμό, το Sports 24 Radio έχει 24ωρο αθλητικό πρόγραμμα και αναμεταδόσεις απ’ όλα τα γήπεδα»

Πηγή: fosonline.gr

Back to top button