Front PageΑγροτικάΦάρσαλα

Στις πληγείσες περιοχές των Φαρσάλων κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

Πραγματοποιήθηκε περιοδεία κλιμακίου του  ΣΎΡΙΖΑ ΠΣ με επικεφαλής τον Φάνη Κουρεμπέ μέλος της ΚΕ του ΣΎΡΙΖΑ ΠΣ, συντονιστής του αγροτικού τμήματος και πρώην πρόεδρος του ΕΛΓΑ, και με τους : Ζωγράφο Βασίλη συντονιστή της ΝΕ Λάρισας του ΣΎΡΙΖΑ ΠΣ μέλος ΚΕ , Καρακώστας Δημήτρης  πρώην Αντιπρόεδρο του ΕΛΓΑ,  Νικόπουλο Νάσο   συντονιστή ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Φαρσάλων  και Ιωάννα Φουτζοπούλου  αναπληρώτρια συντονίστρια ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Φαρσάλων. Επισκέφτηκαν τα χωριά Σιτοχωρο ,Βασιλικά ,Θετίδιο ,Πολυδάμειο της περιοχής Φαρσάλων που έχουν πληγεί από την χαλαζόπτωση.

Συνομίλησαν  με παραγωγούς που υπέστησαν ζημιές,  τον πρόεδρο του Αγροτικού Συνεταιρισμού » ο Ζευς» Αποστόλου Αχιλλέα  και τον Γραμματέα Γεωργίου Απόστολο .

Στη συνέχεια επισκέφτηκαν τον Άγιο Γεώργιο Φαρσάλων, και το Ευυδριο συναντήθηκαν με τον πρόεδρο του τοπικού συμβουλίου  Γριβα Φώτη  και τον Παπαδημητρίου Γιάννη.

Απάντησαν στους προβληματισμούς που εξέφρασαν οι ζημιωθέντες αγρότες, για τα προβλήματα που έχουν με τον ΕΛΓΑ, όπως οι εκτιμήσεις, οι αποζημιώσεις και οι καθυστερήσεις  .

Το συμπέρασμα που βγήκε από την περιοδεία και από τις επαφές με τους αγρότες, έγινε κατανοητό πως η κυβέρνηση της ΝΔ εδώ και τρία χρόνια ολιγωρεί στο να λύσει χρόνια προβλήματα των αγροτών και ειδικά την αναθεώρηση του κανονισμού του ΕΛΓΑ.

Back to top button