ΠολιτιστικάΦάρσαλα

Τίμησαν τον προστάτη τους Αγ. Γεώργιο εξ Ιωαννίνων οι Ηπειρώτες στα Φάρσαλα

Την περασμένη Κυριακή πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη θεία λειτουργία και αρτοκλασία προς τιμή του Αγίου Γεωργίου εξ Ιωαννίνων προστάτη του Συλλόγου Ηπειρωτών επαρχίας Φαρσάλων και περιχώρων.

Μετά τη λειτουργία ακολούθησε στο κατάστημα “ΕΠΑΥΛΙΣ” η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας μέσα σε ένα φιλικό και εγκάρδιο περιβάλλον.

Χαιρετισμό απηύθυνε η πρόεδρος κ. Φούφα Χρυσούλα η οποία ευχαρίστησε τα μέλη και τους φίλους που παρευρέθηκαν και ευχήθηκε για τη νέα χρονιά υγεία προσωπική και οικογενειακή ευτυχία.

Ακολούθησε η απονομή τιμητικής πλακέτας στον κ. Τσολάκη Στέργιο για την πολύτιμη προσφορά του στο σύλλογο, αφού εδώ και πολλά χρόνια παραχωρεί χώρο για την στέγαση του γραφείου του συλλόγου και έγινε βράβευση των μαθητών που έλκουν την καταγωγή τους από την Ήπειρο και πέτυχαν την εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο αντιδήμαρχος Φαρσάλων κ. Γκατζόγιας Νικόλαος εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων, ενώ ο σύλλογος υποσχέθηκε την συνέχιση του έργου του συλλόγου και την διοργάνωση και άλλων εκδηλώσεων.

Back to top button