Front PageΤοπικά - ΠολιτικάΦάρσαλα

Υποψήφιος με τον κ. Μάκη Εσκίογλου ο κ. Θανάσης Ανδρεόπουλος

Υποψήφιος με την παράταξη του νυν Δημάρχου Φαρσάλων και εκ νέου υποψηφίου κ. Μάκη Εσκίογλου θα είναι ο κ. Θανάσης Ανδρεόπουλος όπως ανακοίνωσε ο ίδιος.

Αναλυτικά η δήλωση υποψηφιότητας του κ. Θανάση Ανδρεόπουλου:

Αποδέχτηκα την ιδιαίτερα τιμητική πρόταση του Δημάρχου Μάκη Εσκίογλου για την συμμετοχή μου στο ψηφοδέλτιο του στις εκλογές.

Η αγάπη μου για τον τόπο μας και η επιθυμία μου για την βελτίωση του με οδήγησαν στην απόφαση μου. Η εμπειρία και οι γνώσεις μου σε θέματα κυρίως αθλητισμού, πολιτισμού και εκπαίδευσης πιστεύω ότι θα βοηθήσουν τη νέα δημοτική αρχή. Λίγα λογία για μένα. Κατάγομαι από την Υπέρεια Φαρσάλων.

Είμαι απόφοιτος της σχολής τεχν. γεωπονίας του Μεσογειακού Πανεπιστημίου Ηρακλείου ενώ απέκτησα τον μεταπτυχιακό μου τίτλο από το Πανεπιστήμιο Νεάπολης Πάφου με θέμα την δημόσια διοίκηση.

Εργάζομαι ως καθηγητής δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης σε δομή ειδικής αγωγής στην οποία τα τελευταία πέντε χρόνια είμαι υποδιευθυντής.

Αγωνίστηκα ως διαιτητής ποδοσφαίρου σε επαγγελματικές κατηγορίες και ολοκλήρωσα την καριέρα μου ως διαιτητής Β’ Εθνικής κατηγορίας συμμετέχοντας σε 50 περίπου αγώνες Β’ Εθνικής την τριετία 2002-2005.

Αργότερα ασχολήθηκα με το τοπικό ποδόσφαιρο αναλαμβάνοντας την διοίκηση της Δόξας Υπέρειας. Είμαι από τα ιδρυτικά μέλη των Ενεργών Πολιτών Φαρσάλων και συμμετείχα ως αντιπρόεδρος της διοίκησης της ορχήστρας νέων Φαρσάλων και σήμερα της Φιλαρμονικής.

Έχω καλή γνώση, Αγγλικών, Ιταλικών και Ελληνικής Νοηματικής Γλώσσας.

Είμαι παντρεμένος με την εκπαιδευτικό Πόπη Παππά κι έχω δίδυμα 16 ετών.

Back to top button