Front PageΑθλητικάΦάρσαλα

Θετικότατη η εικόνα στο πολύ δυνατό τελευταίο τεστ για τον Αχιλλέα Φαρσάλων!

Κόντρα στον Απόλλων Λάρισας της Β' Εθνικής κατηγορίας!

Σε ένα πολύ δυνατό φιλικό τεστ κόντρα στον Απόλλων Λάρισας ο οποίος προετοιμάζεται για το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής κατηγορίας η ομάδα του Αχιλλέα Φαρσάλων παρουσίασε ένα πολύ θετικό πρόσωπο και έδειξε πανέτοιμη για την έναρξη του πρωταθλήματος της Α’ ΕΠΣΝΛ DETOX με τις δύο ομάδες να ολοκληρώνουν την αναμέτρηση με σκορ 1-1 και τους δύο προπονητές να βγάζουν χρήσιμα συμπεράσματα εν όψει της συνέχειας.

Οι παίκτες του Βασίλη Μπακογιάννη μπήκαν πολύ καλά στον αγωνιστικό χώρο και με σωστή πίεση σε όλο το γήπεδο προσπάθησαν να χτυπήσουν στην κόντρα επίθεση και έχασαν την πρώτη τους καλή στιγμή με τον Σάρα να σουτάρει και την μπάλα να περνάει λίγο άουτ.

Μια σέντρα του Μακρή από τα αριστερά δεν βρήκε τον επερχόμενο Πρισακάρου ο οποίος ήταν σε θέση βολής.

Από πλευράς Απόλλων οι Λουκάς και Σιατράβανης είχαν επωμιστεί την επιθετική ανάπτυξη όμως η αμυντική γραμμή του Αχιλλέα δεν τους επέτρεψε να δημιουργήσουν δύσκολες προϋποθέσεις για την εστία του Σταυράκη.

Στο 30′ ο Γκαραλιάκος άνοιξε την μπάλα στα δεξιά με τον Πρισακάρου να κερδίζει στο σπρίντ τον προσωπικό του αντίπαλο, να πατά περιοχή όμως το σουτ που επιχείρησε απέκρουσε με δυσκολία ο Οικονομόπουλος, στην επαναφορά η μπάλα κατέληξε στον Παπακωνσταντίνου και αυτός με ψύχραιμο πλασέ την έστειλε στα δίχτυα για το 1-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο 48′ με τον Σταματή να νικάει τον Σταυράκη με εκτέλεση πέναλτι και να πετυχαίνει το 1-1.

Μάλιστα στο 60′ οι παίκτες του Βαγγέλη Μόρα έχασαν την μεγαλύτερη ευκαιρία τους στον αγώνα όταν μετά από όμορφο ομαδικό συνδυασμό πάτησαν περιοχή με τον Σταυράκη να κάνει τριπλή επέμβαση και να κρατά το ισόπαλο αποτέλεσμα.

Η ομάδα του Αχιλλέα προσπάθησε να βρει χώρους και με κύριο εκφραστή τον Μπλατσέρη είχε τις δικές της καλές στιγμές.

Ενώ και οι φιλοξενούμενοι είχαν κάποιες καλές στιγμές με την αναμέτρηση να ολοκληρώνεται με σκορ 1-1.

Η Διοίκηση της ομάδας του Αχιλλέα ευχαριστεί θερμά την ομάδα του Απόλλων Λάρισας για την αποδοχή της πρόσκλησης και το πολύ όμορφο φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη και της εύχεται καλή επιτυχία στο δύσκολο και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής κατηγορίας.

Οι Συνθέσεις

Αχιλλέας Φαρσάλων (Βασίλης Μπακογιάννης): Σταυράκης, Καραμπούζης, Κούλπας, Λάιος, Δημολιός, Σάρα, Γκατζούλης, Γκαραλιάκος, Μακρής, Παπακωνσταντίνου, Πρισακάρου.

Έπαιξαν και οι: Μπλατσέρης, Τλούπας, Καραλούλης, Κερμελίδης, Μπρόσκα.

Απόλλων Λάρισας (Βαγγέλης Μόρας): Οικονομόπουλος, Αυλωνίτης, Σκύφτας, Γιανίτσης, Χουμούλι, Χαλάτσης, Κουτσιανούλης, Γκαρσία, Ζιάκας, Σιατράβανης, Ματία.

Έπαιξαν και οι: Ποτόσογλου, Χατζής, Φυτόπουλος, Στάνισλαβ, Μπεκιαρίδης, Σταματής, Φουρκιώτης, Κλιγγόπουλος, Διβανές, Μπακαρός, Μπεκιαρίδης.

Back to top button