Πολιτικά,Φάρσαλα

Συροπούλου: Μαζί μπορούμε τη δημοτική αλλαγή

Συνδημότες, συνδημότισσες, φίλες και φίλοι, λίγες ώρες πριν ανοίξουν οι κάλπες για τις δημοτικές εκλογές της Κυριακής, νιώθω τόσο την ανάγκη, όσο και την υποχρέωση να επικοινωνήσω μαζί σας. 

Με Σας που τόσα χρόνια σφυρηλατήσαμε μια αμφίδρομη, ειλικρινή σχέση εμπιστοσύνης, 

με Σας που με στηρίξατε τόσο στα εύκολα, όσο και στα δύσκολα, 

με Σας που μπορώ να σας κοιτάω στα μάτια, γιατί μόνο σε Εσάς λογοδοτώ. 

Στις εκλογές της Κυριακής όπως γνωρίζετε, είμαι υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον συνδυασμό «Φάρσαλα Ανάπτυξη» επικεφαλής του οποίου είναι ο αυριανός δήμαρχος Φαρσάλων Μάκης Εσκίογλου. 

Ο Μάκης Εσκίογλου είναι ένας βαθιά ευγενής και δημοκρατικός άνθρωπος, στον τρόπο σκέψης και λειτουργίας. Προέρχεται από το πιο δημιουργικό κομμάτι της κοινωνίας μας. Είναι ένας αυτοδημιούργητος επιστήμονας και καταξιωμένος τόσο επαγγελματικά όσο και οικογενειακά. Συγκρότησε ένα ενωτικό και πολυδιάστατο συνδυασμό, αποτελούμενο από άξιους, δημιουργικούς και καταξιωμένους συνυποψήφιους. 

Όλα τα παραπάνω αποτελούν την καλύτερη εγγύηση, όσο και τον οδικό χάρτη, που θα οδηγήσει στην αλλαγή της δημοτικής διοίκησης. 

Σας καλώ λοιπόν την Κυριακή με την δύναμη της ψήφου σας, να στηρίξετε τον συνδυασμό «Φάρσαλα Ανάπτυξη» και τον αυριανό δήμαρχο Μάκη Εσκίογλου, όσο και εμένα προσωπικά, δίνοντάς μας την δυνατότητα να δημιουργήσουμε έναν Δήμο ανοιχτό, διάφανο, αξιοκρατικό. 

Έναν Δήμο που θα ανήκει στους δημότες. 

Μαζί μπορούμε την δημοτική αλλαγή. 

Υποψήφια δημοτική σύμβουλος Συροπούλου – Μπρισίμη Δέσποινα.

Back to top button