ΑθλητικάΦάρσαλα

Σε κυκλοφορία τα διαρκείας του Αχιλλέα Φαρσάλων

Ανακοινώθηκε η έναρξη προετοιμασίας και το πρόγραμμα των φιλικών αγώνων

Με αφορμή την έναρξη της μεταγραφικής περιόδου και του σχεδιασμού για την νέα ποδοσφαιρική χρόνια η διοίκηση του Αχιλλέα Φαρσάλων εξέδωσε την εξής ανακοίνωση:

“Η Διοίκηση του Αχιλλέα Φαρσάλων ενημερώνει τα μέλη και τους φίλους της ομάδας μας ότι ο σχεδιασμός για την νέα χρόνια καθώς και η ενίσχυση ολοκληρώνεται με επιτυχία.

Με γνώμονα την ιστορία και το μέγεθος του συλλόγου η Διοίκηση πραγματοποίησε τις κατάλληλες κινήσεις ώστε ο ιστορικός Αχιλλέας Φαρσάλων να διεκδικήσει με αξιώσεις την κατάκτηση του πρωταθλήματος και να αλλάξει επίπεδο.

Στην προσπάθεια αυτή ζητούμε την συμπαράσταση των μελών και των φιλάθλων μας οι οποίοι ουσιαστικά με την στήριξη τους θα δείξουν τον δρόμο προς την επιτυχία.

Για τον λόγο αυτό πέραν των χορηγικών προγραμμάτων η ομάδα μας ανακοινώνει την έκδοση των εισιτήριων διαρκείας τα οποία τιμώνται στα 50€ και 100€ αντίστοιχα.

Παρακαλούμε τους φιλάθλους μας να προμηθευτούν μαζικά τα εισιτήρια διαρκείας και να σταθούν δίπλα στην προσπάθεια μας.

Χορηγός των φετινών εισιτηρίων διαρκείας είναι η επιχείρηση “Group Πουλαράκης”

ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ: 1 έως 8 Αυγούστου εργομετρικά τεστ, από 8 Αυγούστου έναρξη βασικού σταδίου προετοιμασίας.
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΦΙΛΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ: 23 Αυγούστου με την Δήμητρα Γιαννούλης στο Δημοτικό Στάδιο Φαρσάλων, 30 Αυγούστου με την Πελασγιώτιδα στο Δημοτικό Στάδιο Φαρσάλων, 6 Σεπτεμβρίου στην έδρα του ΠΟ Ελασσόνας ,10 Σεπτεμβρίου με τον Διγενή Νεοχωρίου στο Δημοτικό Στάδιο Φαρσάλων (βραδινό),15 Σεπτεμβρίου με τον Κίσσαβο Συκουρίου στο Συκούριο.
Back to top button