ΑγροτικάΦάρσαλα

Διδακτική επίσκεψη του ΕΠΑΛ Φαρσάλων στην 13η Agrothessaly

Μαθητές και μαθήτριες του ΕΠΑΛ Φαρσάλων στα πλαίσια των διδακτικών επισκέψεων βρέθηκαν την Πέμπτη 9/03/2023 μαζί με τους συνοδούς καθηγητές στην 13η AGROTHESSALY στη Λάρισα και ενημερώθηκαν δια ζώσης για τα προϊόντα της ελληνικής και της παγκόσμιας αγροτο-κτηνοτροφικής παραγωγής και τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις στον τομέα της γεωργίας.

Είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με έλληνες και ξένους εκθέτες και εμπορικούς επισκέπτες από την Ιταλία, Γερμανία, Τουρκία, Βουλγαρία, Κύπρο κλπ.

Πιο συγκεκριμένα ενημερώθηκαν σε μια μεγάλη γκάμα εκθεμάτων  όπως ελκυστήρες, μηχανήματα και εργαλεία για κάθε είδος γεωργική εργασία, θερμοκηπιακός και δασικός εξοπλισμός, γεωργικά φάρμακα-λιπάσματα, ψεκαστικά drones, κτηνοτροφικός εξοπλισμός, ζωοτροφές, πολλαπλασιαστικό υλικό, γεωργικοί οργανισμοί  και υπηρεσίες, Εκπαιδευτικά Ιδρύματα, έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα αγροτικής ενημέρωσης κ.α.

Mε το πέρας της επίσκεψης στη συγκεκριμένη κλαδική έκθεση, η οποία κατά γενική ομολογία ήταν άρτια οργανωμένη στη λεπτομέρειά της, οι συμμετέχοντες μαθητές και καθηγητές συμφώνησαν ότι το διδακτικό όφελος ήταν αναμφισβήτητα πολύ μεγάλο.

Back to top button