Γενικές ΕιδήσειςΦάρσαλα

Συνάντηση Εμπορικού Συλλόγου Φαρσάλων με τον Γεν. Γραμματέα Οικονομικής Πολιτικής κ. Τριαντόπουλο

Με τον Γενικό Γραμματέα Οικονομικής Πολιτικής κ. Χρήστο Τριαντόπουλο συναντήθηκαν  ο Πρόεδρος κ. Πιτσάβας Γεώργιος και ο Γεν. Γραμματέας  του Εμπορικού Επιχειρηματικού συλλόγου Επαρχίας Φαρσάλων  κ. Τσούλης Ιωάννης , στα πλαίσια επίσκεψης του κ. Τριαντόπουλου στην πόλη, για την ενημέρωση και την διαδικασία αποζημίωσης των πληγεισών επιχειρήσεων από την θεομηνία.

Ο κ. Τριαντόπουλος ενημέρωσε τη Διοίκηση του συλλόγου ότι πέρα από τα μέτρα που έχει πάρει ήδη η Κυβέρνηση για την ενίσχυση των πληγεισών περιοχών, προσεχώς ανοίγει  και η 4η φάση επιστρεπτέας προκαταβολής στην οποία έχουν δικαίωμα να κάνουν αίτηση όλες οι επιχειρήσεις και υποσχέθηκε να δοθεί προτεραιότητα στις πληγείσες περιοχές.

Επίσης ο κ. Τριαντόπουλος δήλωσε πως το Υπουργείο Οικονομικών  έχει προχωρήσει σε παρεμβάσεις σχετικά με την επιχορήγηση των επιχειρηματιών των πληττόμενων περιοχών σε άμεσο χρονικό διάστημα.

Τέλος, ο Πρόεδρος του συλλόγου ζήτησε να γίνει αύξηση των κονδυλίων προς την Περιφέρεια Θεσσαλίας για την χρηματοδότηση όλων των μικρών επιχειρήσεων της περιοχής με προτεραιότητα τις πληγείσες, διότι μετά από τη θεομηνία όλες οι επιχειρήσεις της περιοχής  θα κληθούν να αντιμετωπίσουν μια δύσκολη χρονική περίοδο μετά από τις καταστροφές που έχουν υποστεί όλες οι αγροτικές καλλιέργειες της επαρχίας Φαρσάλων.

Back to top button