Γενικές ΕιδήσειςΤοπικά - ΠολιτικάΦάρσαλα

Συνάντηση Δημάρχου Φαρσάλων με Αναπτυξιακό Οργανισμό Τοπικής Αυτοδιοίκησης Νομού Λάρισας «ΑΕΝΟΛ Α.Ε.»

Τον Δήμαρχο Φαρσάλων κ. Εσκίογλου Ιορδάνη επισκέφτηκε χθες ο Πρόεδρος του Αναπτυξιακού Οργανισμού Τοπικής Αυτοδιοίκησης Νομού Λάρισας «ΑΕΝΟΛ Α.Ε.» κ. Ελευθέριος Φουρκιώτης.

Στην συνάντηση παρευρέθηκαν τα αρμόδια υπηρεσιακά στελέχη της «ΑΕΝΟΛ Α.Ε.», ο Γενικός Διευθυντής του Οργανισμού κ. Ιωάννης Σαμώτας και ο Δ/ντης της Τεχνικής Υπηρεσίας του Οργανισμού κ. Δημήτριος Παπαδόπουλος καθώς επίσης η κ. Μπαλαμπάνη Βούλα Διευθύντρια Οιικονομικού Τμήματος, ο κ. Λιαπής Αναστάσιος Προϊστάμενος Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών Πολεοδομίας, Περιβάλλοντος, και η κ. Θελούρα Ηλέκτρα, Ειδική Συνεργάτιδα Δημάρχου.

Ο Πρόεδρος της «ΑΕΝΟΛ Α.Ε.» γνώρισε στον Δήμαρχο τα νέα υπηρεσιακά στελέχη που πλαισιώνουν την εταιρεία και ανέφερε την δυνατότητα μεθόδευσης νέων συνεργασιών που υπάρχει μέσω της «ΑΕΝΟΛ Α.Ε.» για την ενίσχυση της διοικητικής και τεχνικής επάρκειας των ΟΤΑ, την επιστημονική, συμβουλευτική υποστήριξη της Τεχνικής Υπηρεσίας, την εκπόνηση ολοκληρωμένων μελετών, την ανάληψη επίβλεψης έργων του Δήμου κ.α.

Ο Δήμαρχος Φαρσάλων κ. Εσκίογλου Ιορδάνης αφού καλωσόρισε τον Πρόεδρο και τα Στελέχη της ΑΕΝΟΛ Α.Ε. ευχήθηκε άμεση και επιτυχή συνεργασία μεταξύ των φορέων. Ο Δήμος Φαρσάλων ως μέτοχος θα στηρίξει τον Αναπτυξιακό Οργανισμό ελπίζοντας σε μία στενή συνεργασία στο μέλλον.

Back to top button