Γενικές ΕιδήσειςΦάρσαλα

Συμμετοχή των στελεχών του Κέντρου Κοινότητας και του Παραρτήματος Ρομά σε ενημερωτική εκδήλωση για την προώθηση στην απασχόληση

Την Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2019 η Κοινωνική Λειτουργός του Κέντρου Κοινότητας, Μπακαρού Παρασκευή και η Κοινωνιολόγος, Λιάπη Βασιλική, του Παραρτήματος Ρομά Δήμου Φαρσάλων της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης – ΔΗ.Κ.Ε.ΦΑ., συμμετείχαν σε ενημερωτική Εκδήλωση για την οργάνωση αποτελεσματικών διαδικασιών για την προώθηση της απασχόλησης από τα Κέντρα Κοινότητας της Περιφέρειας Θεσσαλίας με κεντρικό θέμα «Παρουσίαση του μηχανισμού διάγνωσης αναγκών στην αγορά εργασίας του Εθνικού Ινστιτούτου Εργασίας και Ανθρώπινου Δυναμικού (Ε.Ι.Ε.Α.Δ.), η περίπτωση της Περιφέρειας Θεσσαλίας».

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν εκτενέστερα τρόποι αναζήτησης εργασίας σε τοπικό επίπεδο για την υποστήριξη και επανένταξη των ανέργων καθώς και ο ρόλος του Οργανισμού Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού(Ο.Α.Ε.Δ.). Να σημειωθεί πως τη διοργάνωση της εκδήλωσης ανέλαβε το Τμήμα Περιφερειακού Παρατηρητηρίου Κοινωνικής Ένταξης της Διεύθυνσης Κοινωνικής Μέριμνας, σε συνεργασία με το Αυτοτελές Τμήμα Περιφερειακού Παρατηρητηρίου Απασχόλησης της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

Το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Φαρσάλων εντάσσεται στο επιχειρησιακό ¨Περιφερειακό Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Θεσσαλίας 2014-2020¨ και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο.
Για πληροφορίες σχετικά με τις παρεχόμενες υπηρεσίες και τις δράσεις του Κέντρου Κοινότητας:
-Ισόγειο Δημαρχιακού Καταστήματος, Πλατεία Δημαρχείου, Τ.Κ. 40300, Φάρσαλα, Τηλ. 2491350163 – 4, e-mail: k.koinotitas@dimosfarsalon.gr
-Παράρτημα Ρομά: Οικισμός Λυόμενων Κατοικιών Ρομά, 3η Πτέρυγα Εργατικών Κατοικιών, Τηλ. 2491025805,
e-mail: kkoinothtas_roma@dimosfarsalon.gr
Η εξυπηρέτηση του κοινού γίνεται καθημερινά, τις εργάσιμες ημέρες και ώρες: 8:30π.μ. έως 13:00μ.μ.

Back to top button