ΠολιτιστικάΦάρσαλα

Συμμετοχή του Συλλόγου Τριτέκνων Φαρσσάλων στην Γ.Σ. της ΟΠΟΤΤΕ

Την Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2022 πραγματοποιήθηκε η Γενική Συνέλευση της Ομοσπονδίας Πολυμελών Οικογενειών με τρία τέκνα Ελλάδος (ΟΠΟΤΤΕ), στο αμφιθέατρο του Δήμου Περιστερίου στην Αθήνα.

Το Σύλλογο Τριτέκνων Επαρχίας Φαρσάλων εκπροσώπησαν  ο Πρόεδρος του συλλόγου κ. Χατζημήτρος Δημήτριος, ο αντιπρόεδρος κ. Δρόσος Αχιλλέας και η ταμίας κ.Κωσταρέλου Παρασκευή.

Την εκδήλωση τίμησαν με τη παρουσία τους:

Η Υφυπουργός εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, αρμόδια για θέματα δημογραφικής πολιτικής κα Συρεγγέλα Μαρία, η Βουλευτής του ΚΙΝΑΛ κ. Γιαννακοπούλου Νάντια, o εκπρόσωπος της Λαϊκής Ενότητας κ. Στρατούλης Δημήτρης, ο εκπρόσωπος του Μέρα25 κ. Αρσένης Κρίτων και ο εκπρόσωπος της Ομοσπονδίας Κύπρου κ. Ηρακλείδης Χαρίλαος .

Μετά τις τοποθετήσεις των επισήμων, έγιναν τοποθετήσεις από τους εκπροσώπους των συλλόγων από όλη την Ελλάδα για θέματα που αφορούν την Τρίτεκνη οικογένεια.

Μεγαλύτερη έμφαση δόθηκε στην εξομοίωση των Τρίτεκνων οικογενειών με των πολυτέκνων και σε άλλα προβλήματα που απασχολούν τους Τρίτεκνους.

Στη συνέχεια ακολούθησε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Ομοσπονδίας και ο ένας από τους τυχερούς ήταν ο Σύλλογός μας, καθώς ο αντιπρόεδρος του συλλόγου κ. Δρόσος Αχιλλέας  κέρδισε το φλουρί .

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Τριτέκνων Επαρχίας Φαρσάλων εκφράζει τα θερμά συγχαρητήρια στον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας ΟΠΟΤΤΕ κ. Κοντό Δημήτριο και σε όλα τα μέλη του Δ.Σ. για την επιτυχημένη εκδήλωση.

Back to top button