Γενικές ΕιδήσειςΦάρσαλα

Συμμετοχή του ΕΠΑΛ Φαρσάλων στο πρόγραμμα “Μία Νέα Αρχή στα ΕΠΑΛ

Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά το ΕΠΑΛ Φαρσάλων, θα υλοποιήσει σχέδιο δράσης στα πλαίσια του έργου «Μια Νέα Αρχή στα ΕΠΑΛ». Με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης, το σχολικό έτος 2021-2022 οι μαθητές κυρίως της Α’ Τάξης με την βοήθεια των μαθητών της Β’ και Γ΄ Τάξης και των εκπαιδευτικών που συμμετέχουν στο σχέδιο δράσης, θα δραστηριοποιηθούν σε θέματα τεχνών-πολιτισμού, τεχνολογίας και περιβάλλοντος.

Συγκεκριμένα, θα ασχοληθούν με το υπολογιστικό νέφος (cloud) και τις εφαρμογές του, θα δημιουργήσουν πίνακες ζωγραφικής, θα κατασκευάσουν σπιτάκι για αδέσποτα σκυλιά, ζαρντινιέρες για φυτά, ράμπα για άτομα με ειδικές ανάγκες, πινακίδες με την ονομασία του σχολείου, ηχητική εγκατάσταση στο αίθριο του ισογείου και θα διαμορφώσουν μία μικρή αίθουσα που δεν χρησιμοποιείται σε αίθουσα πολλαπλών χρήσεων-βιβλιοθήκη.

Με την ολοκλήρωση του σχεδίου δράσης περί τα τέλη Μαΐου, το σχολείο, θα αναβαθμιστεί αισθητικά και λειτουργικά, συμπληρώνοντας με τον καλύτερο τρόπο τις παρεμβάσεις των προηγούμενων χρόνων. Ευχόμαστε οι μαθητές μας και φέτος να αγκαλιάσουν τις πρωτοβουλίες αυτές και να συμμετέχουν μαζικά, όπως όλα τα προηγούμενα χρόνια.

Back to top button