Γενικές ΕιδήσειςΦάρσαλα

Συλλυπητήριο μήνυμα Ιεραποστολής Φαρσάλων για τον Κ. Τύμπα

Συλλυπητήριο μήνυμα Ιεραποστολής Φαρσάλων για τον Κ. Τύμπα.

Εκ μέρους του διοικητικού συμβουλίου και των συνεργατών του συλλόγου μας, θα θέλαμε να εκφράσουμε την βαθύτατη λύπη για τον θάνατο του εκλεκτού μέλους και θερμού συμπαραστάτη του συλλόγου κ. Κωνσταντίνου Τύμπα.

Αποτελούσε για το σύλλογό μας έναν πανάξιο συνεργάτη, εργαζόμενος μέσα από ένα πνεύμα θυσίας με πολλαπλές πρωτοβουλίες και ενέργειες. Η ελεημοσύνη του προς τους ενδεείς και τους πάσχοντες ήταν μεγάλη.

Η παρουσία του θα μείνει στις μνήμες μας ζωντανή με τα έργα του. Γέμιζε την αίθουσα της Ιεραποστολής με άφθονα τρόφιμα για τις φτωχές οικογένειες. “Τα χέρια που δίνουν είναι ανώτερα από τα χέρια που προσεύχονται” έλεγε. Η προσφορά του υπήρξε ανεκτίμητη.

Το διοικητικό συμβούλιο, μέσα από την βαθιά μας θλίψη για την απώλεια του αξιόλογου μέλους μας, αλλά και την ευγνωμοσύνη μας για την πολύτιμη προσφορά του, εύχονται ολόψυχα, ο Πανάγαθος Θεός να αναπαύσει την ψυχή του και να την κατατάξει”εν σκηναίς δικαίων και μετά των αγίων”.

Στη δε αγαπητή σύζυγό του και στο μονάκριβο παιδί του να χαρίζει υπομονή, δύναμη και παρηγοριά. Ας είναι αιωνία η μνήμη σου ακριβέ μας συνεργάτη, μακαριστέ Κωνσταντίνε. ΑΙΩΝΙΑ ΣΟΥ Η ΜΝΗΜΗ

Back to top button