Γενικές ΕιδήσειςΦάρσαλα

Συγκέντρωση του συνδικάτου οικοδόμων στα Φάρσαλα

Το συνδικάτο οικοδόμων στα Φάρσαλα πραγματοποίησε την Τετάρτη 28/11, συγκέντρωση στην πλατεία Δημαρχείου στα Φάρσαλα, στο πλαίσιο της 24ωρης απεργίας που είχε προκηρύξει η ΓΣΕΕ.

Ο πρόεδρος του Συνδικάτου Οικοδόμων Φαρσάλων κ. Αναγνώστου στον λόγο του ανέφερε μεταξύ άλλων ότι: «Η κυβέρνηση επιχειρεί με ψέματα και ψίχουλα, υπόσχεται πράγματα με στόχο τις εκλογές, ενώ στην πράξη τα μέτρα είναι αντιλαικά και στηρίζουν τα συμφέροντα του κεφαλαίου. Αναφέρθηκε στην δημόσια υγεία, η οποία βρίσκεται σε άθλια κατάσταση με την κρατική χρηματοδότηση να είναι σταγόνα στον ωκεανό, στην άδικη και δυσβάσταχτη φορολογία της μεσαίας τάξης, στην περικοπή των συντάξεων ενώ κλείνοντας σημείωσε ότι αυτή η κατάσταση δεν αλλάζει αν δεν σταθούμε απέναντι τους».

Χαιρετισμό παρέθεσε ο πρόεδρος συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του 4ου δημοτικού σχολείου Φαρσάλων κ. Μολώχας, ο οποίος στην ομιλία του σημείωσε ότι οι σημερινές καταλήψεις δεν έχουν σχέση με τις παλαιότερες και τα σημαντικά προβλήματα που γινόντουσαν, για τις ελλείψεις καθηγητών, υποδομών την κατάργηση τμημάτων κλπ. Οι σημερινές καταλήψεις ενορχηστρώνονται από εξωσχολικές πολιτικές ομάδας, εισβάλοντας στα σχολεία.

Back to top button