Front PageΑγροτικάΓενικές ΕιδήσειςΤοπικά - ΠολιτικάΦάρσαλα

Στα Φάρσαλα ενόψει της 13ης ΑgroThessaly ο Παναγιώτης Νταής – Συνάντηση με το Δήμαρχο Μ. Εσκίογλου

«Μονόδρομος η Γεωργία Ακριβείας»

Με το Δήμαρχο Φαρσάλων Μάκη Εσκίογλου συναντήθηκε ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος του Δήμου Λαρισαίων Παναγιώτης Νταής, στο πλαίσιο της 13ης έκθεσης για τη Γεωργία και την Κτηνοτροφία “ΑgroThessaly”, που διοργανώνεται στη Λάρισα από τις 2 έως και τις 5 Μαρτίου, με στόχο τη στήριξη του πρωτογενούς τομέα.

Ο κ. Νταής, συζήτησε με το Δήμαρχο Φαρσάλων τις λεπτομέρειες της ενημερωτικής ημερίδας που θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο της προετοιμασίας της 13ης ΑgroThessaly, την Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου και ώρα 18:30 στο Πολιτιστικό Κέντρο Φαρσάλων (Λεωνιδίου 14). Το θέμα της ημερίδας σχετίζεται με τη «Γεωργία Ακριβείας – Ένα εργαλείο για την αύξηση της αποδοτικότητας στον αγροτικό τομέα».

Στη διάρκεια της συνάντησης του με το Δήμαρχο Φαρσάλων ο κ. Νταής αναφέρθηκε στη σημαντικότητα της διοργάνωσης της φετινής AgroThessaly και στις προοπτικές που ανοίγονται μέσω της εξωστρέφειας στον πρωτογενή τομέα, ενώ έκανε ιδιαίτερη αναφορά στο θέμα της Γεωργία Ακριβείας, χαρακτηρίζοντάς την «μονόδρομο» για τους αγρότες της περιοχής, σε μια εποχή μάλιστα που η εξοικονόμηση πόρων είναι σημαντικότερη από ποτέ.

Κεντρικός ομιλητής της ημερίδας που διοργανώνεται σε συνεργασία με την ΔΕΘ – HELEXPO είναι ο επίκουρος καθηγητής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας Βασίλειος Λιάκος, υπεύθυνος του «Εργαστηρίου Ακριβείας»

Back to top button