Πολιτικά,Φάρσαλα

Στο “πλευρό” του κ. Μάκη Εσκίογλου ο κ. Γιώργος Νταφόπουλος

Ο κ. Γιώργος Νταφόπουλος με επιστολή του γνωστοποίησε την υποψηφιότητά του ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στο πλευρό του υποψηφίου Δημάρχου κ. Μάκη Εσκίογλου.

Αναλυτικά:

Αγαπητές συνδημότισσες – Αγαπητοί Συνδημότες, οι εκλογές πλησιάζουν.

Είναι γνωστό πως η εκλογική αυτή αναμέτρηση είναι κρίσιμη, διότι καλούμαστε να αναδείξουμε νέους τοπικούς άρχοντες σε μια συγκυρία η οποία χαρακτηρίζεται από δύσκολο οικονομικό περιβάλλον το οποίο βιώνουμε όλοι μας.

Επί 22 έτη με την ψήφο σας μου δώσατε το δικαίωμα να συμμετάσχω στο Δημοτικό Συμβούλιο τόσο του στον Δήμο Ενιπέα, όσο και στον Δήμο Φαρσάλων.

Γνωστοποιώ την υποψηφιότητά μου σε όλους εσάς, όχι από τοπική υποχρέωση.

Είναι αυτονόητη πράξη καθήκοντος, επειδή μας συνδέουν κοινοί αγώνες και μοιραζόμαστε κοινές ελπίδες και οράματα για τον Δήμο μας.

Ο Δήμος Φαρσάλων χρειάζεται νέες νοοτροπίες και αναγεννητικές πρακτικές, χρειάζεται λόγο που να λέει την αλήθεια όσο σκληρή και αν είναι και λόγο που να μην προσποιείται και να μην καιροσκοπεί.

Παράλληλα χρειάζεται πράξεις και έργα τα οποία θα σέβονται τις ανάγκες και τις ιδιαιτερότητες του κάθε Δημοτικού Διαμερίσματος που θα αντιμετωπίζουν τα προβλήματα του καθενός ισόρροπα, δίκαια, χωρίς τοπικιστικές, πληθυσμιακές ή ψηφοθηρικές διακρίσεις.

Όλοι μας αξίζουμε κάτι καλύτερο.

Με τιμή

Γιώργος Νταφόπουλος

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον συνδυασμό του υποψηφίου Δημάρχου κ. Μάκη Εσκίογλου.

Back to top button