ΑθλητικάΦάρσαλα

“Τετράστερος” και στον Διογένη ο Μέγας Αλέξανδρος Χαλκιάδων!

Ο Μέγας Αλέξανδρος Χαλκιάδων πέρασε νικηφόρα και από τη Νεάπολη μιας και επικράτησε με 4-0 του αξιόμαχου Διογένη και συνεχίζει να προελαύνει στον 3ο όμιλο της Β΄ΕΠΣΛ και μάλιστα με εντυπωσιακά νούμερα καθώς έχει σκοράρει 19 γκολ ενώ έχει κρατήσει ανέπαφη την εστία του με μηδέν τέρματα!!!

alt

Αυτή ήταν η τέταρτη νίκη σε ισάριθμα ματς για τους «ροσονέρι» του Βασίλη Τσιανάκα, μια ομάδα που ξεχειλίζει από εμπειρία και κάνει τη διαφορά, ξεπερνώντας κάθε δυσκολία.

alt
alt

Το σκορ άνοιξε στο 30΄όταν ο Σιδηρόπουλος επιχείρησε παράλληλη σέντρα και ο Βούλγαρης στην προσπάθεια του να απομακρύνει τη μπάλα την έστειλε στα δίχτυα του Τζούρου, με τον Λάμπρου να καραδοκεί για το 0-1.

alt

Με το ξεκίνημα της επανάληψης ο Παναγιώτης Σιδηρόπουλος έδωσε «αέρα» δύο τερμάτων στον Μέγα Αλέξανδρο και στο 65΄ο Αχιλλέας Νασιούλας με κεφαλιά μετά από ωραία προσπάθεια του Γκουνάρα Στ. ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 0-3.

alt

Το τελικό 0-4 διαμόρφωσε στο 75΄ο Άγγελος Μπατζιανούλης με άψογο ψηλοκρεμαστό πλασέ μετά από έξοχη μεταβίβαση του Νασιούλα.

alt

Διαιτητική Τριπλέτα: Βασιλός, Καραθάνος Κοντογιώργος.

ΔΙΟΓΕΝΗΣ (Γ. Κύργιας):

alt

Τζούρος, Γκινάι, Κύργιας, Βουλγαράκης, Κύρκος, Μιχαήλ, Κοπρέλι, Κυριακίδης, Βούλγαρης, Τζήμουλας, Αποστόλου.

Έπαιξαν και οι: Πατρίκης, Βολιωτόπουλος, Νίκου.

ΧΑΛΚΙΑΔΕΣ (Β. Τσιανάκας):

alt

Ραπτόπουλος, Γκουνάρας Σ.,. Μητσόπουλος, Ζαχόπουλος, Αντωνιάδης, Νεμπεγλέρας, Γκουνάρας Χ. (75΄Σκέγια), Τασιόπουλος, Μπατζιανούλης, Σιδηρόπουλος, Λάμπρου (55΄Νασιούλας).

Πηγή: Larisagoal.gr

Back to top button