Front PageWeb Radio - Νέα & ΕκπομπέςΦάρσαλα

Σταύρος Κουκουλιός: “Θα είμαι εκ νέου υποψήφιος με τον συνδυασμό του κ. Μάκη Εσκίογλου, πιστεύω πολύ στην επανεκλογή του”

Ακούστε σε επανάληψη την εκπομπή "Τρεις και ο Κούκος" της Παρασκευής 6/1

Στην εκπομπή Τρεις και ο Κούκος της περασμένης Παρασκευής φιλοξενήθηκε ο Αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑ Φαρσάλων κ Σταύρος Κουκουλιός ο οποίος είχε μια πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση με τους παρουσιαστές της εκπομπής.

Ο κ. Κουκουλιός αναφέρθηκε στην προσπάθεια που γίνεται από την ΔΕΥΑ Φαρσάλων τονίζοντας πως είναι μια καθημερινή μάχη η προσπάθεια να είναι όλοι οι πολίτες της Επαρχίας Φαρσάλων ικανοποιημένοι και να μην υπάρχουν προβλήματα στην λειτουργία μιας εκ των πλέον ζωντανών υπηρεσιών.

Επίσης αναφέρθηκε στο “καυτό” θέμα του νερού στα Φάρσαλα και κατά πόσο είναι πόσιμο αυτή την στιγμή τονίζοντας πως με τις μετρήσεις που έχουν γίνει και γίνονται ανά τρίμηνο τα νιτρικά παραμένουν σε επίπεδα που καθιστούν το νερό πόσιμο.

Επίσης αναφέρθηκε και στα ζητήματα που είχαν προκύψει τους καλοκαιρινούς μήνες στα χωριά Βασιλί και Πολυδάμειο όταν οι δείκτες των νιτρικών του νερού είχαν φτάσει πάνω από τα όρια σημειώνοντας πως έγιναν όλες οι απαραίτητες ενέργειες για την ενημέρωση των πολιτών ενώ στο Πολυδάμειο Φαρσάλων την επόμενη κιόλας ημέρα έγινε η υδροδότηση από το χωριό Ρήγαιο το νερό του οποίου έχει από τα χαμηλότερα νιτρικά στην Επαρχία Φαρσάλων και μάλιστα μέχρι και σήμερα το Πολυδάμειο υδροδοτείται από τον συγκεκριμένο αγωγό δίχως κανένα πρόβλημα.

Ενώ όσο αφορά το Βασιλί ο κ Κουκουλιός σημείωσε πως ακόμη τα νιτρικά παραμένουν σε υψηλά επίπεδα και γίνεται προσπάθεια μείωσης τους.

Επίσης στάθηκε στην πολύ καλή συνεργασία που υπάρχει ανάμεσα στην ΔΕΥΑ Φαρσάλων και την εταιρεία υποστήριξης τονίζοντας πως ανά τρεις μήνες γίνονται οι μετρήσεις του νερού στην Επαρχία Φαρσάλων ενώ υπάρχει συνολικότερα μια πολύ καλή υποστήριξη της Εταιρείας προς την ΔΕΥΑΦ.

Ερωτηθείς από τον κ. Δημήτρη Βαρακλιώτη για το γεγονός πως με την ίδρυση των Καλλικρατικών Δήμων λειτουργούσαν 4 σημεία στις Τοπικές Κοινότητες που μπορούσαν οι πολίτες να εξοφλήσουν τους λογαριασμούς τους προς την ΔΕΥΑΦ όμως με απόφαση της προηγούμενης Δημοτικής αρχής σταμάτησε η λειτουργία τους και αν υπάρχει σκέψη να τεθεί εκ νέου αυτή η δυνατότητα στις υπηρεσίες τόνισε πως ήταν μια πολύ καλή λύση και πως θα ήταν σίγουρα μια καλή ιδέα η εκ νέου ενεργοποίηση της συγκεκριμένης διαδικασίας.

Αναφορικά με το μεγάλο ζήτημα της παλαιότητας των αγωγών του νερού στην Επαρχία Φαρσάλων ο κ. Κουκουλιός σημείωσε πως πέραν αυτού του προβλήματος ένα ακόμη πρόβλημα ίσως και μεγαλύτερο είναι ότι δεν υπάρχει ξεκάθαρο σχέδιο με το που είναι τοποθετημένοι οι αγωγοί κάτι που κάνει ακόμη πιο δύσκολη την αντιμετώπιση μιας βλάβης και δημιουργεί προβλήματα συνολικά στην λειτουργία.

Ερωτηθείς για τα μεγάλα έργα που έχουν ξεκινήσει οι πρώτες διαδικασίες και αφορούν τα φράγματα ο κ. Κουκουλιός τόνισε πως είναι αισιόδοξος για την υλοποίηση τους.
Ενώ όπως ενημέρωσε ο ίδιος βρίσκεται στα “σκαριά” ένα πολύ μεγάλο έργο που θα αφορά την υδροδότηση στα χωριά της ΤΚ Ενιπέα Φαρσάλων.

Σε ερώτηση αναφορικά με το γεγονός πως σε Δημοτικό Συμβούλιο τέθηκε ερώτηση για το γεγονός ότι αμείβεται ως υπάλληλος της ΔΕΥΑ Φαρσάλων ο κ. Κουκουλιός απάντησε το εξής: Δεν έγινε τίποτα το μη νόμιμο στις διαδικασίες μισθοδοσίας κάτι το οποίο ίσχυε και με τους προκατόχους μου.
Και επίσης το λέω και το καυχιέμαι ότι είμαι ο Αντιπρόεδρος που παίρνω τον κατώτερο μισθό από όλους όσους πέρασαν έως τώρα καθώς οι απολαβές έχουν συγκεκριμένα κριτήρια όπως πχ το μορφωτικό επίπεδο και τα πτυχία που ίσως κατέχει κάποιος, την οικογενειακή του κατάσταση κ.α. και οι προκάτοχοι μου τελούσαν περισσότερα από τα συγκεκριμένα κριτήρια.
Μάλιστα πριν τα capital control ο Αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑΦ είχε απολαβές σχεδόν τον μισό μισθό του Δημάρχου.

Ο νόμος είναι ξεκάθαρος με αυτόν τον τρόπο πλέον πληρώνονται όλοι οι Αντιπρόεδροι των ΔΕΥΑ.
Ενώ τέλος ο κ. Κουκουλιός ερωτηθείς για την δική του αίσθηση εν όψει των Δημοτικών Εκλογών του Οκτωβρίου τόνισε πως θα είναι εκ νέου υποψήφιος με τον συνδυασμό του κ. Μάκη Εσκίογλου ενώ η πρόβλεψη του ήταν πως ο κ. Μάκης Εσκίογλου θα είναι για ακόμη μια τετραετία Δήμαρχος Φαρσάλων.

Μπορείτε να ακούσετε ολόκληρη την εκπομπή εδώ:

Back to top button