ΑθλητικάΦάρσαλα

Σε καλό κλίμα η πρώτη Γ.Σ. του Αχιλλέα Φαρσάλων, αναμένονται αποφάσεις την Τρίτη 16/6 στην επόμενη συνέλευση

Σε αρκετά καλό κλίμα πραγματοποιήθηκε η πρώτη Γενική Συνέλευση του Αχιλλέα Φαρσάλων το βράδυ της Παρασκευής 5 Ιουνίου στο Κλειστό Γυμναστήριο των Φαρσάλων παρουσία του προέδρου της ομάδος κ. Αθανασίου Λέφα των περισσοτέρων μελών της Διοίκησης, υποστηρικτών και απλών φιλάθλων που έδωσαν το παρών.

Η πρώτη συνέλευση είχε ως κύριο θέμα τον απολογισμό των δυο ετών από την ημέρα που ανέλαβε η υπάρχουσα Διοίκηση τις τύχες του Αχιλλέα Φαρσάλων στην Α ΕΠΣΛ κατηγορία.

Ο κ. Αθανάσιος Λέφας ευχαρίστησε όλους τους ανθρώπους που στήριξαν την προσπάθεια αυτή με οποιονδήποτε τρόπο αυτά τα δυο έτη, αναφέρθηκε στα θετικά και τα αρνητικά που συνέβησαν σε αυτό το διάστημα ενώ ευχαρίστησε θερμά και όλα τα πρόσωπα που συνετέλεσαν το Δ.Σ. της ομάδος αυτή την διετία.

Όλοι οι παρευρισκόμενοι πήραν τον λόγο κάνοντας ερωτήσεις και συζητώντας για αρκετή ώρα.

Εν τέλει αποφασίστηκε να διεξαχθεί εκ νέου την Τρίτη 16/5 και ώρα 21:30 στο Κλειστό Γυμναστήριο των Φαρσάλων ακόμη μια Γενική Συνέλευση με κύριο θέμα την ανάδειξη νέου Δ.Σ. όπως ορίζει το καταστατικό.

Στο κύριο και μείζον ζήτημα που συμφώνησαν όλοι οι παρευρισκόμενοι είναι το γεγονός ότι όλους τους ενώνει η αγάπη για τον Αχιλλέα Φαρσάλων, πέρα και πάνω από τα πρόσωπα και σκοπός είναι η πρόοδος του σωματείου, μέσα από σωστή εξέλιξη και ορθολογική διαχείριση των καταστασέων.

Επίσης όλοι συμφώνησαν ότι ο Αχιλλέας την ερχόμενη σεζόν έχει στα χέρια του ένα “όπλο” που φέτος δεν το είχε και αυτό δεν είναι άλλο από την επιστροφή στην φυσική του έδρα στο Δημοτικό Στάδιο των Φαρσάλων.

Back to top button