“Σάρωσε” για ακόμη μια φορά τα βραβεία το “Μέλισσας Νέκταρ”
Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά το “Melissas Nektar” του παραγωγού κ. Κώστα Στεφανή με έδρα από τα Βρυσιά Φαρσάλων, έλαβε συμμετοχή σε έναν από τους πιο δημοφιλέστερους διαγωνισμούς γευσιγνωσίας παγκοσμίως “Great Taste Awards 2022” που γίνεται στο Λονδίνο, με την διαδικασία της… τυφλής δομικής με συμμετοχές από όλο τον κόσμο και κριτές μεταξύ των κορυφαίων Σεφ, Μαγείρων, ιδιοκτητών εστιατορίων, παραγωγών, συγγραφέων μαγειρικής και δημοσιογράφων γαστρονομίας.
Και επειδή συνταγή που… κερδίζει δεν αλλάζει το “Melissas Nektar” κατέκτησε και πάλι χρυσά αστέρια στα μέλια Πεύκου και Ανθέων συνεχίζοντας την… παράδοση της κορυφής.
Στην πρώτη του συμμετοχή στον διεθνή διαγωνισμό το “Μέλισσας Νέκταρ” βραβεύτηκε με ένα αστέρι για το Μέλι Ανθέων.
Την αμέσως επόμενη χρονιά κατάφερε να βραβευτεί με δυο αστέρια με το Μέλι Ανθέων να διατηρεί το αστέρι του ενώ με αστέρι “παρασημοφορήθηκε” και το Μέλι Πεύκου, ενώ και την περσινή χρονιά τα δυο μέλια διατήρησαν τα “σκήπτρα” τους.
Πλέον μετά και από την φετινή επιτυχία το μέλι Ανθέων μετρά τέσσερα αστέρια ενώ το μέλι Πεύκου έχει τρία αστέρια!
Η «Μέλισσας Νέκταρ» εκφράζει τις ευχαριστίες της για την εμπιστοσύνη που της έδειξαν οι κριτές και υπόσχεται πως θα προσπαθεί πάντα για το καλύτερο.
Αξίζει να σημειωθεί πως ο κ. Στεφανής είναι ο μοναδικός παραγωγός από την Επαρχία Φαρσάλων που λαμβάνει τα τελευταία τέσσερα χρόνια χρυσά αστέρια στον εν λόγω διαγωνισμό!
Και σίγουρα οι επαναλαμβανόμενες διακρίσεις και βραβεύσεις μόνο τυχαίες δεν είναι!