Πρώτο τρίποντο για την Θύελλα – Αποτελέσματα Β ΕΠΣΛ

Την πρώτη της νίκη πέτυχε η Θύελλα Βασιλί στο παιχνίδι με την Ακαδημία Αχιλλέα που διεξήχθη στο Στάδιο των Φαρσάλων με σκορ 1 – 4, στην μοναδική αναμέτρηση που διεξήχθη την Κυριακή 14 Οκτωβρίου στον 2ο όμιλο της Β ΕΠΣΛ κατηγορίας.
Η Ακαδημία προηγήθηκε όμως η Θύελλα με απόλυτο πρωταγωνιστή τον Μάκη Βαρσάμη ο οποίος πέτυχε χατ τρικ πήρε το τρίποντο.
Ενώ στις αναμετρήσεις του Σαββάτου 13 Οκτωβρίου πέντε ομάδες έκαναν το 2/2 στον 2ο όμιλο.
Αρχικά ο Ατρόμητος Βαμβακούς κέρδισε με σκορ 0 – 6 τον τον Μυραϊκό, ο ΑΟ Ναρθακίου κέρδισε με 5 – 1 τον Άγιο Γεώργιο, ενώ με 0 – 4 επιβλήθηκε η Αναγέννηση Φαρσάλων του Σταυραετού.
Επίσης την νίκη με σκορ 5 – 2 σημείωσε ο Μέγας Αλέξανδρος Χαλκιάδων κόντρα στην Νίκη Κρήνης, ενώ με σκορ 0 – 1 πέτυχε το “διπλό” η Αναγέννηση Ζαππείου στην έδρα της Δόξας Υπέρειας.
Β ΕΠΣΛ – 2ος Όμιλος
Αναλυτικά όλα τα αποτελέσματα της 2ης Αγωνιστικής
Σάββατο 13 Οκτωβρίου
Σταυραετός – Αναγέννηση Φαρσάλων 0 – 4
Δόξα Υπέρειας – Αναγέννηση Ζαππείου 0 – 1
Μέγας Αλέξανδρος Χαλκιάδων – Νίκη Κρήνης 5 – 2
Μυραϊκός – Ατρόμητος Βαμβακούς 0 – 6
ΑΟ Ναρθακίου – Άγιος Γεώργιος Φαρσάλων 5 – 1
Κυριακή 14 Οκτωβρίου (16:00)
Ακαδημία Αχιλλέα – Θύελλα Βασιλί 1 – 4
και η μέχρι στιγμής βαθμολογία:
1. Αναγέννηση Ζαππείου 6
2. Ατρόμητος Βαμβακούς 6
3. Αναγέννηση Φαρσάλων 6
4. Ναρθάκι 6
5. Μέγας Αλέξανδρος Χαλκιάδων 6
6. Θύελλα Βασιλί 3
7. Μυραϊκός 1
8. Ακαδημία Αχιλλέα 1
9. Νίκη Κρήνης 0
10. Άγιος Γεώργιος Φαρσάλων 0
11. Δόξα Υπέρειας 0
12. Σταυραετός 0