Αθλητικά.Ειδήσεις

Πρόεδρος και πάλι ο Δ. Μπουχλαριώτης – Το νέο Δ.Σ. της ΕΠΣ Λάρισας

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η Εκλογική Γενική Συνέλευση της ΕΠΣ Λάρισας, παρουσία όλων των σωματείων του Νομού. Ιδιαίτερο χαρακτηριστικό της βραδιάς το δικαίωμα ψήφου μόλις των 39 σωματείων, βάση του νέου Αθλητικού Νόμου.

Σε έναν όμορφο χώρο, αυτόν των εγκαταστάσεων «4-4-2» πραγματοποιήθηκε η Εκλογική Γενική Συνέλευση της ΕΠΣ Λάρισας, στην οποία και παραβρέθηκαν σχεδόν όλα τα ποδοσφαιρικά σωματεία του Νομού, ασχέτως εάν τα περισσότερα εξ΄ αυτών δεν είχαν δικαίωμα ψήφου στις εκλογές έπειτα και τις αλλαγές με τον νέο Αθλητικό Νόμο.

Η βραδιά ξεκίνησε περίπου στις 19:15 με τον πρόεδρο της ΕΠΣ Λάρισας, κ. Μπουχλαριώτη να προλογίζει με τον διοικητικό και οικονομικό απολογισμό της τετραετίας της θητείας του Δ.Σ.

Μιλώντας εκ μέρους της Εξελεγκτικής Επιτροπής, ο κ, Μαξιμιάδης παρουσίασε την έκθεση της Επιτροπής, με τα σωματεία να εγκρίνουν ομόφωνα τους απολογισμούς και την έκθεση.

Από εκεί και έπειτα ξεκίνησε η διαδικασία της ψηφοφορίας, όπου και ψηφίσαν τα 38 από τα 39 σωματεία, που είχαν δικαίωμα ψήφου. Η ομάδα που είχε δικαίωμα ψήφου αλλά δεν εκπροσωπήθηκε, ήταν αυτήν του Προμηθέα Λάρισας.

Αποτελέσματα Εκλογών

Πρόεδρος

Μπουχλαριώτης Δημήτριος

Μέλη ΔΣ

Μπανιάς Πέτρος
Καρυώτης Ειρηναίος
Τσακίρης Παντελής
Γκουτζαμάνης Ιωάννης
Μπασαγιάννης Χρήστος
Στεργιούλας Αντώνιος
Έξαρχος Ιωάννης
Καρακάσης Ανδρέας
Καρκατσέλας Δημήτριος
Μπίζιος Αθανάσιος
Γκρίμπας Αργύρης
Γρηγοριάδης Ελευθέριος
Μερτζανίδης Κωνσταντίνος
Μπαχτσιβάνος Χρήστος

Αναπληρωματικά Μέλη ΔΣ

Λίταινας Μιχαήλ
Κουρδής Νικόλαος
Κωστόπουλος Εμμανουήλ
Κίτσιος Βασίλειος
Τάψας Αναστάσιος

Μέλη ΕΕ

Μαξιμιάδης Απόστολος
Γκόβαρης Κωνσταντίνος
Μωυσίδης Παναγιώτης

Αναπληρωματικά Μέλη ΕΕ

Μαϊμάρης Νικόλαος
Ζήσης Γεώργιος

Πηγή: arenalarissa.gr

Back to top button