Πολύ σημαντικό “τρίποντο” της Δόξας Υπέρειας στο ντέρμπι με τον Μέγα Αλέξανδρο Χαλκιάδων
Πολύ σημαντική νίκη πέτυχε η Δόξα Υπέρειας απέναντι στον Μέγα Αλέξανδρο Χαλκιάδων με σκορ 1 – 0 για την 2η αγωνιστική των Play Out του 3ου ομίλου της Β’ ΕΠΣ Λάρισας.
Έτσι η Δόξα έφτασε τους 25 βαθμούς και «σκαρφάλωσε» στην 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα στο μίνι πρωτάθλημα των Play Out ενώ ο Μέγας Αλέξανδρος Χαλκιάδων παρέμεινε στους 23 βαθμούς και βρίσκεται στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα.
Στο πρώτο ημίχρονο η Δόξα ξεκίνησε έχοντας την πρωτοβουλία των κινήσεων και είχε δύο καλές στιγμές όταν αρχικά το σουτ του Βαγγέλη Αρσενόπουλου από πλεονεκτική θέση πέρασε άουτ, ενώ ίδια κατάληξη είχε και η προσπάθεια του Κυριαζοπούλου.
Εν συνεχεία ο Μέγας Αλέξανδρος ισορρόπησε στον χώρο του κέντρου και προσπάθησε να πιέσει έχοντας τις δικές του καλές στιγμές όταν αρχικά μετά από ατομική προσπάθεια του Γάτου η μπάλα πέρασε άουτ ενώ και η κεφαλιά του Τασιόπουλου πέρασε πάνω από τα δοκάρια του Σκαντζούρη.
Και ενώ στα πρώτα λεπτά οι δύο ομάδες έδειξαν να έχουν διάθεση και ρυθμό εν συνεχεία στο πρώτο μέρος επικράτησε το παιχνίδι του κέντρου και της αλληλοεξουδετέρωσης δίχως να υπάρξει κάποια μεγάλη στιγμή μέχρι και την λήξη του πρώτου μέρους.
Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με την Υπέρεια να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων και να προσπαθεί να φτάσει σε αξιόλογες στιγμές όμως η πρώτη καλή στιγμή ανήκε στον Μέγα Αλέξανδρο όταν στο 63′ και μετά από κόντρα επίθεση ο Ραντάτσι κέρδισε τις κόντρες βρέθηκε απέναντι στον Σκαντζούρη όμως η προσπάθεια του σταμάτησε στο δεξί κάθετο δοκάρι.
Στο 66′ ο Πολύζος βρέθηκε σε θέση βολής όμως σούταρε άουτ, ενώ στο 68′ το σουτ του Δημητρίου πέρασε άουτ. Στο 70′ και μετά από εκτέλεση κόρνερ ο Σκέγια σούταρε με τον Σκαντζούρη να μπλοκάρει.
Στο 72′ η Δόξα έχασε μεγάλη διπλή ευκαιρία όταν αρχικά ο Πίσλι σούταρε ο Χαρισούλης απέκρουσε με δυσκολία και εν συνεχεία Κυριαζόπουλος και Δημητρίου δεν κατάφεραν να σπρώξουν την μπάλα στα δίχτυα.
Στο 80′ και μετά από μακρινή μπαλιά ο Πολύζος έγινε αποδέκτης της μπάλας, πάτησε περιοχή από τα αριστερά και πριν πλασάρει ο Πέτσας έβαλε την κόντρα με αποτέλεσμα η μπάλα να περάσει κάτω από το σώμα του Χαρισούλη και να καταλήξει στα δίχτυα για το 1 – 0 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς των ανθρώπων της Δόξας Υπέρειας.
Στην συνέχεια οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να πιέσουν για να φτάσουν στην ισοφάριση όμως στο 88′ ο Μπαϊράμι έχασε μεγάλη ευκαιρία για την Δόξα όταν βρέθηκε σε θέση βολής από τα αριστερά όμως αντί να «σπάσει» στον αφύλακτο Κυριαζόπουλο σούταρε δυνατά με την μπάλα να περνάει λίγο άουτ.
Στην συνέχεια του αγώνα δεν άλλαξε κάτι με την Δόξα να πανηγυρίζει ένα πολύ σημαντικό τρίποντο εν όψει της συνέχειας.
Οι Συνθέσεις
Δόξα Υπέρειας (Κώστας Ρόφαλης – Τάκης Ρόφαλης): Σκαντζούρης, Τσιούρης Ν., Μπίνας (60′ Πίσλι), Ψαλίδας (90’+2′ Μπαντής), Ισούφης, Δημητρόπουλος, Ζαχαράκης (46′ Πολύζος), Δημητρίου Απ., Αρσενόπουλος Β. (82′ Μπαϊράμι), Αρσενόπουλος Α., Κυριαζόπουλος.
Μέγας Αλέξανδρος Χαλκιάδων (Βασίλης Τσιανάκας): Χαρισούλης, Σελήνης (46′ Γκουνάρας Στ.), Γκουνάρας Χρ., Αντωνιάδης, Σκέγια, Μαργαριτόπουλος, Πέτσας, Ραντάτσι, Γάτος, Αργυρακούλης (70′ Καναβός), Τασιόπουλος.
Διαιτητική Τριπλέτα: Κοντογιώργος, Γούλας, Κοντονάσιος.
Συνοπτικά τα Αποτελέσματα
Ολυμπιακός Αμπελιάς – Μαχητής Τερψιθέας 0 – 5
Ομόνοια – Διογένης 3 – 1
Δόξα Υπέρειας – Μέγας Αλέξανδρος Χαλκιάδων 1 – 0
Η Βαθμολογία (2η Αγωνιστική)
1. Μαχητής Τερψιθέας 36 – 32 30
2. Δόξα Υπέρειας 29 – 37 25
3. Ομόνοια 19 – 25 25
—————ΜΠΑΡΑΖ—————
4. Διογένης 33 – 27 24
—————ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟΣ—————
5. Μέγας Αλέξανδρος Χαλκιάδων 26 – 32 23
6. Ολυμπιακός Αμπελιάς 22 – 72 7
Η Επόμενη (3η) Αγωνιστική
Σάββατο 29/4 – Ώρα 17:00
Ολυμπιακός Αμπελιάς – Ομόνοια
Δόξα Υπέρειας – Διογένης
Μαχητής Τερψιθέας – Μέγας Αλέξανδρος Χαλκιάδων