Γενικές ΕιδήσειςΦάρσαλα

Περιβαλλοντική και κοινωνική δράση «ΦροντίΖΟΥΜΕ γιατί Νοιαζόμαστε» από τον ΟΠΑΚΠΑ

Ο Οργανισμός Πολιτισμού Αθλητισμού Κοινωνικής Προστασίας Αλληλεγγύης Δήμου Φαρσάλων  (Ο.Π.Α.Κ.Π.Α. Δ.Φ.) σε συνεργασία με την Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση «Ένα Παιδί μετράει τ΄άστρα» με διακριτικό τίτλο «LOOK TO THE STARS-ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ» συμμετέχει στην περιβαλλοντική και κοινωνική δράση «ΦροντίΖΟΥΜΕ γιατί́ Νοιαζόμαστε» με τα πλαστικά καπάκια.

Τα πλαστικά καπάκια έχουν αυξημένο περιβαλλοντικό αντίκτυπο καθώς στις παραλίες είναι μέσα στα 10 πιο ρυπογόνα  αντικείμενα και  το 2ο πιο συχνό εύρημα μετά τις γόπες των τσιγάρων.

Σε κοινή τους δήλωση η Αντιδήμαρχος και υπεύθυνη του Κοινωνικού Παντοπωλείου Σοφία Χατζηπλή και ο Πρόεδρος του ΟΠΑΚΠΑΔΦ Χρήστος Μπασαγιάννης καλούν  όλους τους δημότες καθώς και τους φορείς να συμμετέχουν ενεργά στη δράση καθώς «πλησιάζουμε» στο στόχο έτσι ώστε να παραδοθούν στις δομές του Δήμου αναπηρικά αμαξίδια  και να διατεθούν σε συμπολίτες μας που τα έχουν ανάγκη.

Η συλλογή των καπακιών λόγω του μεγάλου τους όγκου θα γίνεται στις αποθήκες του Δήμου Φαρσάλων (Αθηνών & Απιδανού γωνία).

Τηλ. Επικοινωνίας 2491350142 & 6948783138

Πληροφορίες για τη Συνεταιριστική Επιχείρηση «Ένα Παιδί μετράει τ΄ άστρα» στον σύνδεσμο.

Back to top button