ΑθλητικάΦάρσαλα

Πεντάρα και νίκη για τον Αχιλλέα στο τελευταίο εντός της σεζόν!

Ο Αχιλλέας Φαρσάλων στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι στο Δημοτικό Στάδιο των Φαρσάλων κατάφερε να πάρει εμφατική νίκη με σκορ 5 – 3 κόντρα στον Παναγροτικό Νίκαιας.

Έτσι το συγκρότημα του Βασίλη Μπακογιάννη έφτασε τους 40 βαθμούς και την 5η θέση του μίνι πρωταθλήματος των πλέι οφ ενώ την Μεγάλη Τρίτη θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον Φαλανιακό σε εξ αναβολής αναμέτρηση η οποία είναι και η τελευταία για το πρωτάθλημα της Α ΕΠΣΝΛ – DETOX.

Στα της αναμέτρησης οι δυο ομάδες έδειξαν τις επιθετικές διαθέσεις τους από τα πρώτα λεπτά καθώς μόλις στο 4′ ο Χριστοδούλου πέτυχε το 0 – 1.

Ο Αχιλλέας “απάντησε” άμεσα καθώς στο 11′ ο Γκαραλιάκος πέτυχε το 1 – 1, ενώ ένα λεπτό αργότερα ο Κερμελίδης έφερε “τούμπα” την αναμέτρηση και έδωσε προβάδισμα στους γηπεδούχους.

Στο δεύτερο μέρος οι παίκτες του Βασίλη Μπακογιάννη είχαν ένα εξαιρετικό διάστημα σκοράροντας τρία τέρματα σε λιγότερο από 20 λεπτά, όταν αρχικά στο 57′ ο Κερμελίδης πέτυχε το 3 – 1, ενώ στο 72′ ο Φουρίκης πέτυχε το 4 – 1, με τον Γκαραλιάκο να σκοράρει στο 75′ για το 5 – 1.

Οι φιλοξενούμενοι σκόραραν αρχικά στο 80′ με τον Γκουντίκα ενώ στο 82′ ο Γκανάβας πέτυχε το τελικό 5 – 3.

Η Σύνθεση

Αχιλλέας Φαρσάλων (Βασίλης Μπακογιάννης): Μαργαρίτης, Τσούλης Θ., Πατσιούρας, Καραμπάλιος (70′ Μπαιράμι), Χατζόπουλος, Τσούλης Δ., Γανός, Φουρίκης, Γκαραλιάκος, Κερμελίδης (75′ Λαβαντσιώτης), Ιωαννίδης

Back to top button