Γενικές ΕιδήσειςΦάρσαλα

Συνάντηση Εργασίας της ψυχολόγου του Κέντρου Κοινότητας Φαρσάλων με τις εκπαιδευτικούς του ΚΔΑΠ 1 Φαρσάλων

Την Τρίτη 30 Ιουνίου 2020 πραγματοποιήθηκε συνάντηση εργασίας στο ΚΔΑΠ1 Φαρσάλων, στην οποία συμμετείχαν η Τσέντζου Ι, Ψυχολόγος του Κέντρου Κοινότητας Φαρσάλων και οι Πελαγία Ρουκά και Σοφία Αποστόλου, Εκπαιδευτικοί του ΚΔΑΠ 1 Φαρσάλων.

Συζητήθηκαν θεματολογίες που θα μπορούσαν να παρουσιαστούν στα παιδιά και να τους βοηθήσουν να αναπτύξουν τη φαντασία τους και να εκφράσουν τα συναισθήματά τους. Υπάρχει εύφορο έδαφος για τη διενέργεια πολλών δράσεων ευαισθητοποίησης και ευελπιστούμε στη καλή συνεργασία των δύο κοινωνικών δομών ώστε να προαχθεί η ψυχική ευημερία των παιδιών. Τέλος η ψυχολόγος ενημέρωσε τις εκπαιδευτικούς για την υπηρεσία της συμβουλευτικής που μπορεί να παρέχει στους γονείς των παιδιών.

Το κέντρο Κοινότητας του Δήμου Φαρσάλων εντάσσεται στο «Περιφερειακό Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Θεσσαλίας 2014-2020» και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο. Για πληροφορίες σχετικά με τις παρεχόμενες υπηρεσίες και τις δράσεις του Κέντρου Κοινότητας:

· Ισόγειο Δημαρχιακού Καταστήματος, Πλατεία Δημαρχείου, Τ.Κ 40300, Φάρσαλα, τηλ: 2491350161, e-mail: k.koinotitas@dimosfarsalon.gr

· Παράρτημα Ρομά: Οικισμός Λυόμενων κατοικιών Ρομά, 3η Πτέρυγα Εργατικών Κατοικιών, τηλ: 2491025805,

· e-mail:k.koinothtas_roma@dimosfarsalon.gr

Η εξυπηρέτηση του κοινού γίνεται καθημερινά, τις εργάσιμες μέρες και ώρες: 7:30π.μ έως 15:30μμ.

Back to top button