Γενικές ΕιδήσειςΓενικές ΕιδήσειςΕιδήσειςΠολιτικάΠολιτικά,Φάρσαλα

Παρέμβαση Στέλλας Μπίζιου για τον δρόμο Λάρισας – Φαρσάλων

«Παραχωρήστε την αρμοδιότητα κατασκευής του δρόμου Λάρισας – Φαρσάλων στην Περιφέρεια Θεσσαλίας».

Αυτό ήταν το μήνυμα που έστειλε η βουλευτής ΝΔ του νομού Λάρισας κα Στέλλα Μπίζιου στην ηγεσία του υπουργείου Υποδομών, μετά από συνάντηση που είχε με τον υφυπουργό κ. Γιάννη Κεφαλογιάννη.

Η Λαρισαία πολιτικός έθεσε το πολύπαθο ζήτημα σε μια εντελώς διαφορετική οπτική, γνωρίζοντας τις χρόνιες καθυστερήσεις και τις ανυπέρβλητες αδυναμίες της κεντρικής διοίκησης να δώσει τέλος σε ένα σοβαρό πρόβλημα που ταλανίζει εδώ και δεκαετίες το δήμο Φαρσάλων.

«Η Περιφέρεια Θεσσαλίας και ο Κώστας Αγοραστός έχουν καταθέσει σχετική πρόταση στο υπουργείο, αποδεικνύοντας πως είναι σε θέση να αναλάβουν τη μελέτη και την υλοποίηση αυτού του μεγάλου έργου. Αντί να καθυστερούμε σε ατέρμονες συζητήσεις και να προσπαθούμε να αναδείξουμε επικοινωνιακά ένα έργο το οποίο συνεχώς αρχίζει αλλά ποτέ δεν ξεκινάει, οφείλουμε να δούμε ρεαλιστικά την κατάσταση και να βοηθήσουμε την Περιφέρεια Θεσσαλίας να αναλάβει την πραγματοποίηση του τόσο σημαντικού έργου», δήλωσε η κα Μπίζιου αναλυτικά.

Από την πλευρά του ο υφυπουργός Υποδομών διαβεβαίωσε την βουλευτή Λάρισας για την πρόθεση του υπουργείου να εξετάσει με σοβαρότητα την πρόταση, καθώς έγινε αναλυτική κουβέντα για όλα τα μέχρις στιγμής δεδομένα.

Η κα Μπίζιου σημείωσε πως «είναι επιτακτική ανάγκη πλέον να δρομολογηθεί η πορεία του συγκεκριμένου έργου», ενώ καταλήγοντας τόνισε:

«Οφείλουμε με ρεαλισμό και διάθεση προσφοράς να εξετάσουμε όλα τα δεδομένα και να βρούμε τις κατάλληλες λύσεις για μια σειρά σοβαρών προβλημάτων που απασχολούν την καθημερινότητα των κατοίκων του νομού. Γνωρίζω, τόσο την πρόθεση, όσο και τις ικανότητες του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας. Νομίζω πως είναι η ώρα πλέον η δικαιοδοσία παρέμβασης που αφορά τον δρόμο Λάρισας – Φαρσάλων να επιστρέψει στην Περιφέρεια, ώστε να τρέξει γρήγορα το μεγάλο αυτό έργο. Η κυβέρνηση θα πρέπει να στηρίξει την πρόταση αυτή, καθώς και την προσπάθεια της Περιφέρειας, ώστε οι κάτοικοι του δήμου Φαρσάλων – και όχι μόνο – να δουν επιτέλους την υλοποίηση αυτού του τόσο σημαντικού έργου».

Back to top button