ΕιδήσειςΠολιτικά

Η Τζανακούλη στηρίζει Αγοραστό: Μετά τις καταστροφές έδωσε το παρών, είπε ότι έλαβε το μήνυμα, μπορεί να κάνει όσα χρειάζονται

Την στήριξη του συνδυασμού της “Ενωμένοι Θεσσαλία” στον Κώστα Αγοραστό, για τον δεύτερο γύρο των περιφερειακών εκλογών, έκανε γνωστό η Ελευθερία Τζανακούλη. Όπως τονίζει σε ανακοίνωση « Από την πρώτη στιγμή που αποφασίσαμε να συμμετέχουμε στις Περιφερειακές Εκλογές βάλαμε μπροστά τις αρχές μας, τις προγραμματικές μας θέσεις και το όραμα μας για μια καλύτερη Θεσσαλία για όλους τους Θεσσαλούς.

Οι «Ενωμένοι Θεσσαλοί» πάλεψαν καταθέτοντας προτάσεις, μιλώντας με την κοινωνία και ακούγοντας τους πολίτες. Στις πρόσφατες εκλογές οι πολίτες μίλησαν.
Τώρα, στο δεύτερο γύρο, εξετάζοντας τις θέσεις των ανθυποψηφίων μας όσον αφορά στα τρία καίρια ζητήματα που θέσαμε, διακρίναμε πως υπάρχει μια επιλογή.

Να συνταχτούμε με αυτούς που ασπάζονται τις προτάσεις μας, αυτούς που θα φέρουν την Θεσσαλία στη θέση που ήταν πριν τις καταστροφές.
Εκείνους που γνωρίζουν τον τρόπο και τις διαδικασίες να διεκδικήσουν περισσότερα για τους Θεσσαλούς.

Ο Περιφερειάρχης κ. Αγοραστός μετά τις καταστροφές έδωσε το παρόν, παραδέχτηκε αστοχίες και ελλείψεις. Είπε ότι έλαβε το μήνυμα.

Θεωρούμε ότι και εκείνος όπως και εμείς θέλουμε το καλό της Θεσσαλίας. Και εκείνος όπως και εμείς πιστεύουμε πως η κυβέρνηση και ο Πρωθυπουργός κ. Κυριάκος Μητσοτάκης μπορεί να κάνει όσα χρειάζονται για να περάσουμε από την ανασυγκρότηση στην ανάπτυξη.

Σήμερα, εχθροί μας είναι τα προβλήματα.

Η επόμενη μέρα μας βρίσκει ενωμένους μαζί με όλους τους πολίτες».

Back to top button