ΑθλητικάΦάρσαλα

Πανέτοιμος για το ταξίδι του ο Μέγας Αλέξανδρος Χαλκιάδων

Ο Μέγας Αλέξανδρος Χαλκιάδων ξεκινάει το ταξίδι του στο πρωτάθλημα της Γ’ ΕΠΣΝΛ κατηγορίας όντας αρκετά ανανεωμένος.

Με τον έμπειρο Γιάννη Βασιλείου στον πάγκο της ομάδας και με τις ανανεώσεις για ακόμη μια σεζόν των Αντωνιάδη, Ζαχόπουλου, Τασιόπουλου, Κουτσουκέρα, Πέτσα, Κυριάκου, Ραντάτσι, Σκέγια, Γκουνάρα Σταύρου, Γκουνάρα Χρήστου, Καναβού, Αναγνώστου, Καϊσέργλου, Ρουμάνη, Μαλισιώβα και Χαρισούλη υπάρχει ήδη η βάση από την περσινή σεζόν.

Ενώ ο σύλλογος έκανε και ουσιαστικές μεταγραφικές κινήσεις καθώς με την φανέλα του Μέγα Αλέξανδρου Χαλκιάδων θα αγωνίζονται την νέα σεζόν οι: Παππάς Σταύρος, 22 ετών μεσοεπιθετικός από την ομάδα του Τυρνάβου. Γιώργος Κοσμίδης 22 ετών, επιθετικός από τον ΑΞΟ Γιαννιτσών, Ανδρέας Φάτσης Αμυντικός 21 ετών, από τον Ατρόμητο Βαμβακούς, Νίκος Γκομοσίδης 16,5 ετών, αμυντικός, από την Ακαδημία Αχιλλέως Φαρσάλων και ο Χρήστος Λάμπρου που επιστρέφει στην ομάδα του Μέγα Αλέξανδρου και μέχρι πρότινος ανήκε στην ομάδα του ΑΟ Ναρθακίου.

Σύσσωμη η Διοίκηση της ομάδας καλωσορίζει τους νέους ποδοσφαιριστές στην οικογένεια του Μέγα Αλέξανδρου Χαλκιάδων και τους εύχεται καλή αγωνιστική σεζόν με υγεία και επιτυχίες.

Back to top button