Front PageΑθλητικάΦάρσαλα

Αχιλλέας Φαρσάλων: Εισιτήρια Διαρκείας 2019 – 2020: Η Θέση Σου Σε Περιμένει!!!

Με αναφορά στην Ιστορικότητα του ονόματος και της δυναμικής του τόσο στην Επαρχία Φαρσάλων, όσο και γενικότερα στον Νομό Λάρισας ο Αχιλλέας Φαρσάλων με επίσημη ανακοίνωση του γνωστοποίησε την έναρξη της διάθεσης και τον τρόπο παραλαβής των εισιτηρίων διαρκείας για την νέα αγωνιστική σεζόν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας της ομάδος μας για την σεζόν 2019 – 2020 ξεκίνησε.

Εσύ θα λείπεις;

Προμηθεύσου το διαρκείας σου και γίνε μέλος της μεγάλης οικογένειας του Αχιλλέα Φαρσάλων και αρωγός της προσπάθειας που κάνει η ιστορική μας ομάδα.

Η ομάδα μας την φετινή σεζόν συμπληρώνει 91 χρόνια ακατάπαυστης λειτουργίας, όντας η πιο ιστορική ομάδα της Επαρχίας Φαρσάλων και μια από τις πιο ιστορικές ομάδες του Νομού Λάρισας, όντας πάντα αρωγός και δίπλα τόσο στα αθλητικά δρώμενα, όσο φυσικά και σε κοινωνικά, ανθρωπιστικά και πολιτιστικά ζητήματα τόσο της Επαρχίας μας όσο και του Νομού μας, «διαφημίζοντας» με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την Επαρχία Φαρσάλων.

Άλλωστε το όνομα «Αχιλλέας» είναι άμεσα συνυφασμένο με την Ιστορία και την πολιτιστική κληρονομιά της Επαρχίας Φαρσάλων.

Η θέση σου σε περιμένει!!!

Τα εισιτήρια διαρκείας είναι διαθέσιμα και μπορείτε να τα προμηθευτείτε από όλα τα μέλη της Διοίκησης.

Τιμές εισιτηρίων Διαρκείας 2019 – 2020: 50E (CLASSIC MEMBER), 100E (VIP MEMBER).

Η Διοίκηση της ομάδος μας ευχαριστεί θερμά την επιχείρηση «ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΣ ΞΥΛΟΦΟΥΡΝΟΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ» η οποία και είναι ο μεγάλος χορηγός των φετινών εισιτηρίων διαρκείας.

Back to top button