Front PageΓενικές ΕιδήσειςΔιασκέδαση - ΠληροφορίεςΦάρσαλα

Άνοιξαν τα καταστήματα εστίασης στα Φάρσαλα – Συγκρατημένη αισιοδοξία και νέα δεδομένα (Pics)

Επαναλειτουργούν από την Δευτέρα τα καταστήματα εστίασης, τα οποία παρέμειναν κλειστά από τις 13 Μαρτίου, λόγω των μέτρων κατά της εξάπλωσης του κορονοϊού.

Στα Φάρσαλα, πολίτες, ιδιοκτήτες καταστημάτων εστίασης και εργαζόμενοι, προσαρμόστηκαν στη νέα πραγματικότητα με αποστάσεις, μέτρα ασφαλείας αλλά και συγκρατημένη αισιοδοξία και χαμόγελα.

Οι επαγγελματίες του κλάδου, εν όψει της επαναλειτουργίας των επιχειρήσεων, δηλώνουν έτοιμοι να ανταποκριθούν στις νέες συνθήκες έτσι όπως διαμορφώνονται υπό την σκιά της νόσου COVID-19, ακολουθώντας πιστά τις οδηγίες του ΕΟΔΥ και των αρμόδιων υπουργείων.

Ωστόσο οι προκλήσεις είναι πολλές και τα οργανωτικά μέτρα που πρέπει να λάβουν κρίνονται αναγκαία για την πρόληψη της διασποράς του κορονοϊού.

Στο ρεπορτάζ που πραγματοποιήσαμε συνομιλήσαμε με αρκετούς επαγγελματίες στον χώρο της εστίασης στα Φάρσαλα και όλοι δείχνουν πολύ χαρούμενοι για το γεγονός ότι κατάφεραν να επανέλθουν στην καθημερινότητά τους όμως και παράλληλα επιφυλακτικοί όσο αφορά την επόμενη ημέρα.

Η αλήθεια είναι ότι η κίνηση τις πρώτες ημέρες της άρσης των μέτρων και της επανεκκίνησης των καταστημάτων εστίασης ήταν “σπασμένη” στα Φάρσαλα εξαιρώντας το πρωινό της Τρίτης όμως ο καιρός τα “χάλασε” καθώς ξέσπασε καταιγίδα πολύωρη.

Τις ημέρες που τα καταστήματα εστίασης των Φαρσάλων αναμένουν
κόσμο είναι συνήθως η Τρίτη καθώς αρκετοί συνδυάζουν τα ψώνια τους
στην λαϊκή αγορά με μια βόλτα για καφέ και κους κους στην πόλη των Φαρσάλων και το τελευταίο τριήμερο της εβδομάδος που είναι συνήθως οι ημέρες αιχμής.

Πηγή: “Πρώτος Τύπος” – Έντυπη Έκδοση

Back to top button