ΑθλητικάΦάρσαλα

Ο πρόεδρος του Αχιλλέα Φαρσάλων απαντά σε όλα στην πρώτη του συνέντευξη αποκλειστικά στον “Πρώτο Τύπο”

Επιμέλεια Συνέντευξης: Άλκης Σούρλας

Την πρώτη του συνέντευξη ως πρόεδρος του Αχιλλέα Φαρσάλων έδωσε ο κ. Νίκος Τσιανάκας λίγο πριν την ολοκλήρωση του αγωνιστικού πλάνου, την έναρξη της προετοιμασίας και την εκκίνηση των υποχρεώσεων του Συλλόγου.

Ο κ. Τσιανάκας μίλησε για την απόφασή του να αναλάβει τον προεδρικό θώκο του Αχιλλέα, το πλάνο και τους στόχους που έχουν θέσει οι κιτρινόμαυροι, την σημαντικότητα της στήριξης των ανθρώπων της Επαρχίας Φαρσάλων στον σύλλογο και για άλλα ενδιαφέροντα θέματα.

Αναλυτικά τα όσα μας δήλωσε

Α.Σ.: Πώς πήρατε την απόφαση να εμπλακείτε από το πόστο του προέδρου στον Αχιλλέα Φαρσάλων;

Ν.Τ.:«Η εμπλοκή μου με τον Ερασιτεχνικό αθλητισμό και δη με το ποδόσφαιρο της Επαρχίας ξεκινά εδώ και αρκετά χρόνια όπου έχω υπάρξει μέλος Διοικήσεων και έχω στηρίξει αρκετές προσπάθειες.

Με την ολοκλήρωση της σεζόν και την απόφαση του κ. Λέφα να απεμπλακεί από τον προεδρικό θώκο υπήρξε κοινή απόφαση συμπόρευσης με όλο το Δ.Σ., αρχικά είμαστε μια παρέα ανθρώπων που έχουμε μεράκι, όρεξη και διάθεση και υπήρξε κοινή απόφαση το να αναλάβω εγώ τον ρόλο του προέδρου.

Όλοι μαζί αποφασίζουμε και εκτελούμε το πλάνο που έχει τεθεί.»

Α.Σ.: Ποίο ήταν το πρώτο και κύριο μέλημα σας;

Ν.Τ.: «Το πρώτο μέλημα μας ήταν να παραμείνουν στην ομάδα όλοι οι άνθρωποι που αποτέλεσαν τον «κορμό» της τεχνικό επιτελείο, ποδοσφαιριστές κλπ.

Είναι κάτι που πετύχαμε άμεσα και πάνω σε αυτό χτίζουμε.

Δίνουμε μεγάλη βαρύτητα στον τομέα των καλών σχέσεων μεταξύ των ανθρώπων της ομάδος και στο οικογενειακό κλίμα που έχει δημιουργηθεί.»

Α.Σ.: Τι στόχους έχει θέσει η ομάδα μέχρι στιγμής μετά την πρώτη εικόνα που υπάρχει και λίγο πριν την προετοιμασία;

Ν.Τ.: «Θέλουμε να δημιουργήσουμε μια άκρως ανταγωνιστική ομάδα, μια ομάδα που θα έχει βάσεις, θα δουλεύει σωστά και θα υπάρχει εξέλιξη.

Με την επιστροφή στο «Στάδιο» θα έχουμε ένα «όπλο» που μας έλειψε την περσινή σεζόν.»

Α.Σ.: Όσο αφορά τον σχεδιασμό και τις μεταγραφές τι να περιμένουμε ακόμη;

«Προσπαθούμε να κινηθούμε σε πλαίσια και βάσεις που έχουμε θέσει από το αρχικό πλάνο μας.

Μέχρι στιγμής έχουν γίνει κινήσεις που «κολλάνε» στην λογική και την ιδιοσυγκρασία μας και τον τρόπο που σκεφτόμαστε και έτσι θέλουμε να κινηθούμε στα λίγα κενά που θέλουμε να καλύψουμε.

Οι προπονητές μαζί με τους ανθρώπους που έχουν αναλάβει τον σχεδιασμό γνωρίζουν τα δεδομένα και έχουν κινηθεί πάνω σε αυτά.»

Α.Σ.: Όσον αφορά τις ομάδες της Επαρχίας Φαρσάλων έχετε κάποιο πλάνο ώστε να υπάρξει σύμπνοια και συνεργασία;

Ν.Τ.: «Οι πόρτες του Αχιλλέα Φαρσάλων είναι πάντοτε ανοικτές, έχουμε πολύ καλές σχέσεις με τους Διοικούντες των ομάδων της Επαρχίας Φαρσάλων, θέλουμε να υπάρχει σύμπνοια και συνεργασία καθώς αυτό σίγουρα θα βοηθήσει στην εξέλιξη του ποδοσφαίρου στην Επαρχία μας.

Όλοι είμαστε συμπαίκτες με στόχο την άνοδο του ποδοσφαίρου στην Επαρχία και όχι αντίπαλοι.

Άλλωστε μόνο ενωμένοι μπορούμε να πετύχουμε αν πραγματικά θέλουμε την ανάπτυξη και να γίνουν βήματα προόδου.»

Α.Σ.: Τι περιμένετε από τον κόσμο της Επαρχίας μετά και την επιστροφή στο Στάδιο;

Ν.Τ.: «Ο κόσμος του Αχιλλέα Φαρσάλων έχει δείξει την στήριξη και την δυναμική του εδώ και πολλά χρόνια και σε διάφορες καταστάσεις και εποχές και είναι πάντα σύμμαχος και αρωγός των προσπαθειών.

Εμείς περιμένουμε την στήριξη του κόσμου και την βοήθεια τους.

Από το εισιτήριο που θα έρθει κάποιος στο Στάδιο να δει την ομάδα, μέχρι την αγορά ημερολογίου, εισιτηρίου διαρκείας ή για τις επιχειρήσεις μια διαφημιστική πινακίδα ή κάποια βοήθεια στην ομάδα είναι πολύ σημαντική στήριξη.

Α.Σ.: Το πλάνο σας που ακριβώς βασίζεται και τι θέλετε να πετύχετε;

Ν.Τ.: «Το πλάνο μας είναι να υπάρχει μακροημέρευση και συνέχεια, δεν θέλουμε και δεν μπορούμε να πάμε σε εποχές του ενός, ο οποίος πληρώνει αδρά και μετά δεν αντέχει με αποτέλεσμα να σταματά την ενασχόλησή του.

Θέλουμε να έχουμε συνέχεια, να είμαστε ενωμένοι και χρόνο με τον χρόνο να προσθέτουμε και ένα λιθαράκι στην προσπάθειά μας.»

Πηγή: “Πρώτος Τύπος” – Έντυπη Έκδοση

Back to top button