ΕιδήσειςΠολιτικά

Θαν. Παιδής: Παλέψαμε για την πολιτική της ειλικρίνειας, της υπευθυνότητας, της διεκδίκησης

Οι Ελληνίδες και οι Έλληνες έδωσαν ψήφο εμπιστοσύνης στον Κυριάκο Μητσοτάκη και τη Νέα Δημοκρατία.

Αποφάσισαν με συντριπτική διαφορά να προχωρήσουμε μπροστά με σταθερότητα και τόλμη. Ψήφισαν το πρόγραμμά μας για αναβαθμισμένη Δημόσια Υγεία, καλύτερους μισθούς, περισσότερες και καλύτερες θέσεις εργασίας, αποτελεσματικό κράτος. Ζητούν μια Ελλάδα περισσότερο παραγωγική, περισσότερο κοινωνική, περισσότερο πράσινη, περισσότερο ισχυρή, μια Ελλάδα δίκαιη.

Για αυτή την Ελλάδα που ονειρευόμαστε η αυτοδυναμία της Νέας Δημοκρατίας είναι μονόδρομος. Η μάχη της 25ης Ιουνίου είναι η μάχη για αυτοδύναμη Ελλάδα. Σε αυτή τη μάχη θα είμαστε όλοι παρόντες με όλες μας τις δυνάμεις. Το οφείλουμε στον τόπο μας, στα παιδιά μας, στη γενιά μας και τους γονείς μας.

Θα ήθελα να απευθύνω ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλες και όλους για τη δυναμική και συγκινητική υποστήριξή σας στο πρόσωπό μου! Ευχαριστώ για την εμπιστοσύνή τους περισσότερους από 16.300 -μέχρι στιγμής- συμπολίτες και συμπολίτισσες που με εμπιστεύτηκαν. Μαζί αναδείξαμε ένα άλλο πρότυπο πολιτικής. Καταφέραμε η πολιτική της ανθρωπιάς και της καθημερινότητας, η πολιτική της κοινωνίας και όχι των μηχανισμών, η δραστήρια πολιτική για την ανάπτυξη να έχει σημαντική θέση στις προτιμήσεις χιλιάδων ανθρώπων σε όλο τον νομό.

 

Παλέψαμε για την πολιτική της ειλικρίνειας, της υπευθυνότητας, της διεκδίκησης. Αγωνιστήκαμε μαζί, με τις δικές μας δυνάμεις. Σας ευχαριστώ που πιστέψατε σε αυτόν τον αγώνα. Σας ευχαριστώ που πιστέψατε σε εμένα. Εύχομαι συγχαρητήρια σε όλους τους συνυποψηφίους μου και καλή δύναμη σε όλους όσοι έχουν εκλεγεί. Ο τόπος μας έχει ανάγκη από δραστήρια πολιτική. Συνεχίζουμε να είμαστε η αλλαγή που θέλουμε να δούμε!

Back to top button