Γενικές ΕιδήσειςΠολιτιστικάΦάρσαλα

Ο Εμπορικός Σύλλογος για την «14η Γιορτή Χαλβά»

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η 14η Γιορτή Χαλβά Φαρσάλων  , όπου ο Εμπορικός Επιχειρηματικός σύλλογος Επαρχίας Φαρσάλων συμμετείχε με περίπτερο για 7η συνεχή χρονιά στα πλαίσια της Έκθεσης τοπικών προϊόντων. 

Σκοπός της συμμετοχής ήταν η ενημέρωση των επισκεπτών για τις δράσεις του συλλόγου και η  προβολή των παραγωγών της περιοχής.

Το Δ.Σ. Του Εμπορικού Επιχειρηματικού Συλλόγου Επαρχίας Φαρσάλων  εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες στο Δήμο Φαρσάλων  για τη παραχώρηση  του περιπτέρου και την συνεργασία , διότι δίνεται η ευκαιρία στο σύλλογο να προβάλει τις υπηρεσίες του στους επισκέπτες της πόλης.Ευχαριστεί  θερμά όλους τους επίσημους προσκεκλημένους της Γιορτής Χαλβά που επισκέφτηκαν το περίπτερο του Συλλόγου και ενημερώθηκαν για τις δράσεις του αλλά  και τους συναδέλφους εμπόρους που τίμησαν το περίπτερο του Εμπορικού Επιχειρηματικού συλλόγου με την παρουσία τους.

Επίσης ευχαριστεί: το Ανθοπωλείο Ιωάννη Τσούλη για τη ανθοδιακόσμηση του περιπτέρου, το Σύλλογο χαλβαδοποιών για τη διάθεση του χαλβά,

Τους οινοπαραγωγούς:
α) Αμπελώνες Νικόπουλου

β) Οινοποιείο Οικογένειας Παπαθανασίου

γ) Οινοποιείο Λιάππη Αριστοτέλη

δ) Κτήμα Στράτου

ε) Οινοποιείο Μαγαλιού

για τη διάθεση οίνων στο περίπτερο του συλλόγου προς τους επισκέπτες της πόλης  κατά τη διάρκεια των τριήμερων εκδηλώσεων.

Back to top button