Γενικές ΕιδήσειςΕιδήσεις

Οι απαντήσεις στα μαθηματικά (ΓΕΛ) με τις Πανελλήνιες 2020

Δύσκολες ασκήσεις αλλά βατή θεωρία είναι ο χαρακτηρισμός των θεμάτων Μαθηματικών για τις Ομάδες προσανατολισμού Θετικών Σπουδών, Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής για τις σημερινές Πανελλήνιες εξετάσεις

Όπως τονίζει η ομάδα μαθηματικών του Μεθοδικό με μία πρώτη άποψη τα θέματα των μαθηματικών είναι κλιμακούμενης δυσκολίας με βατή θεωρία (Θέμα Α) και Θέμα Β με βασικές μεθοδολογίες, ενώ τα τελευταία ερωτήματα του Θέματος Γ και το Θέμα Δ παρουσιάζουν μεγαλύτερη δυσκολία με τα τελευταία ερωτήματα μάλιστα να είναι αρκετά απαιτητικά και να απευθύνονται σε καλά προετοιμασμένους μαθητές.

Στα Μαθηματικά των φετινών Πανελληνίων εξετάσεων λόγω και της μειωμένης ύλης φαίνεται να εξετάζονται όλα σχεδόν τα θεωρήματα και οι ενότητες της ύλης.

mathpanellinies20201
mathpanellinies20202

mathpanellinies20203

Από την σημερινή εξέταση δεν έλειψαν κάποια απρόοπτα και μερικοί υποψήφιοι με το παλαιό σύστημα στο μάθημα των Αρχαίων Ελληνικών παρέλαβαν κανονικά τα θέματα, προκειμένου να ξεκινήσει η γραπτή εξέτασή τους.

Ωστόσο ορισμένοι από τους υποψηφίουςτου παιαλιού συστήματος βλέποντας τα θέματα διαπίστωσαν ότι έγραφε Πανελλαδικές “ΝΕΟ ΣΥΣΤΗΜΑ”.

Αυτό είναι σαν αποτέλεσμα να κινητοποιηθούν άμεσα οι Λυκειακές Επιτροπές οι οποίες επικοινώνησαν άμεσα με το υπουργείο Παιδείας όπου και διαπιστώθηκε ότι ήταν ένα τυπογραφικό λάθος.

Ευχόμαστε καλή επιτυχία σε όλους τους υποψηφίους

Το άρθρο αναδημοσιεύθηκε αυτόματα από αυτή την ΠΗΓΗ:

Back to top button