ΑθλητικάΦάρσαλα

Ξεκινούν οι εγγραφές στην Ακαδημία της Αναγέννησης Φαρσάλων

Από την Δευτέρα 17/8 ξεκινούν οι εγγραφές στην Ακαδημία της Αναγέννησης Φαρσάλων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η ακαδημία μας ανακοινώνει την έναρξη των εγγραφών για ΑΓΟΡΙΑ και ΚΟΡΙΤΣΙΑ από 5 έως 16 χρονών την Δευτέρα 17/08 και κάθε μέρα εκτός Σ/Κ στο προπονητικό γήπεδο στην οδό βόλου έναντι 5Χ5 και στις ώρες: 18:00-20:00.
Οι προπονήσεις θα ξεκινήσουν την Τρίτη 01/09

Και φέτος η Ακαδημία μας έχει ως στόχο την σωστή εκμάθηση του αθλήματος στα παιδιά και καλλιεργώντας το ομαδικό πνεύμα στοχεύοντας σκεπτόμενων αγωνιστικά παικτών με προσωπικότητα που να ανταποκρίνονται στις φυσικές,νοητικές και ψυχικές απαιτήσεις του σύγχρονου ποδοσφαίρου.

Βασική μας επιδίωξη είναι να ενθαρρύνουμε και να υποστηρίξουμε όλους τους μικρούς μας φίλους να ασχοληθούν με τον αθλητισμό.
Οι δραστηριότητες της ακαδημίας έχουν προπονητικό και εκπαιδευτικό χαρακτήρα, κοινωνικό και πολιτιστικό πρόσωπο.

Επικεντρωνόμαστε στο μοντέλο της μακρόχρονης αθλητικής ανάπτυξης των παιδιών, και όχι στο αποτέλεσμα του αγώνα. Βασική μας επιδίωξη είναι η ποιοτική εκμάθηση, των βασικών αρχών του ποδοσφαίρου, αλλά και η διαμόρφωση ενός συστήματος αξιών με έννοιες όπως αυτοπειθαρχία, ευγενής άμιλλα, ήθος, ομαδικότητα και αυτοπεποίθηση. Μέσα από τη συμμετοχή στον αθλητισμό χτίζεται η αυτοπεποίθηση, και το παιδί αποκτά καλύτερη αυτοεικόνα.

Εκτός από τα μυστικά του ποδοσφαίρου τα παιδιά θα διαπαιδαγωγηθούν και σε αξίες όπως :
1)Το ευ αγωνίζεσθαι.
2)Η συμετοχή – συνεργασία.
3)Ο αυτοέλεγχος – αυτοσεβασμός
4)Η σημασία της προσπάθειας

Η σημαντική και η διαρκής προσπάθεια για την αναβάθμιση της ακαδημίας μας προς όφελος των παιδιών μας ήταν,είναι και θα είναι ο απόλυτος και πρωταρχικός μας στόχος!
Για αυτό τον λόγο στην οικογένεια της Ακαδημίας μας και
φέτος θα έχουμε κοντά μας τον φυσικοθεραπευτή κ. Βασίλη Κατσιαούνη ,ο οποίος θα έχει ως καθήκον την φροντίδα των αθλητών στις προπονήσεις αλλά και τους αγώνες.
Τον Διατροφολόγο – Διαιτολόγο κ. Ανδρέα Αναγνωστόπουλο που με τις εξειδικευμένες γνώσεις του, αποτελεί βασικό κομμάτι συμβουλής και στήριξης των νεαρών αθλητών μας επάνω στο θέμα της σωστής και υγιεινής διατροφής τους.

Παρακαλούνται όσοι μικροί αθλητές αλλά και αθλήτριες ενδιαφέρονται να εγγραφούν, να προσέρχονται τις προαναφερόμενες ώρες, ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ με τη συνοδεία των γονέων τους.
ΥΓ.: Για την εγγραφή στα τμήματα της Ακαδημίας της Αναγέννησης Φαρσάλων χρειάζεται βεβαίωση γιατρού.

Για περισσότερες πληροφορίες στους
Υπ. ακαδημίας: Τάκης Ρόφαλης 6981132171
Κώστας Ρόφαλης 6982056399

facebook :Ακαδημία Αναγέννησης Φαρσάλων
instagram :gsa.academy

Σας περιμένουμε για να γεμίσουμε χαμόγελα το γήπεδο!!!

Back to top button