ΑθλητικάΦάρσαλα

Ήττα για την Αναγέννηση Φαρσάλων στην Μελιβοία

Η Αναγέννηση Φαρσάλων αποχαιρέτησε την διοργάνωση του Κυπέλλου καθώς ηττήθηκε με σκορ 3 – 1 από τον Φιλοκτήτη Μελιβοίας.

Οι γηπεδούχοι ήταν από την αρχή της αναμέτρησης καλύτεροι από την Αναγέννηση Φαρσάλων με τον τερματοφύλακα των Φαρσαλινών, Κώστα Ρόφαλη να σταματάει αρκετές φορές τις προσπάθειες των γηπεδούχων.

Στο 20′ ο Χαράτσης άνοιξε το σκορ για την Μελιβοία, ενώ λίγο πριν την ανάπαυλα του α΄μέρους ο Άρης Καπετάνιος, έδωσε «αέρα» δύο τερμάτων στην ομάδα του.

Μάλιστα οι νικητές είχαν και δύο δοκάρια με τους Πασιά Π. και Πασιά Δ.

Ο Χρήστος Ζαγγανάς μείωσε με γκολ όσκαρ στο 45+1΄’ για την Αναγέννηση και έτσι οι φιλοξενούμενοι μπήκαν εκ νέου στην διεκδίκηση της αναμέτρησης.

Οι γηπεδούχοι είχαν και πάλι τον έλεγχο και αρκετές χαμένες ευκαιρίες τις οποίες σταμάτησε ο τερματοφύλακας της Αναγέννησης.

Από το 64΄η Αναγέννηση Φαρσάλων αγωνίζονταν με δέκα παίκτες λόγω τραυματισμού και αποχώρησης του Τζιλήρα (λόγω έλλειψης αναπληρωματικών παικτών).

Στο 65′ ο Καπετάνιος σημείωσε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα και παράλληλα το 3 – 1, δίνοντας την πρόκριση στην ομάδα του.

Οι Συνθέσεις

Φιλοκτήτης Μελιβοίας (Ν. Παπανικολάου): Βούρτουρας, Πασιάς Δ., Πασιάς, Π., Παπαρίζος Μ., Παπαρίζος Ρ., Πλατσάς (60΄Γκουντάρας), Ρήγας (60΄Φλόρυ), Καπετάνιος, Χαράτσης, Μαλλιάρας (70΄ Κουβαράς), Καψάλης.

Αναγέννηση Φαρσάλων (Ν. Θεοχαρόπουλος): Ρόφαλης Κ., Κούρος, Αγγελακόπουλος, Πατσιούρας, Τζιλήρας, Καρακώστας, Τσακαβίτης, Ζαγγανάς, Μισαηλίδης, Δημουλάς Δ. Δημουλάς Σ.

Back to top button