Γενικές ΕιδήσειςΦάρσαλα

Νέα έργα αποκατάστασης υποδομών στη Δημοτική Ενότητα Ενιπέα από τον Δήμο Φαρσάλων

Νέα εργολαβία για την αποκατάσταση υποδομών στη Δημοτική Ενότητα Ενιπέα, αναμένεται να ξεκινήσει άμεσα μετά την υπογραφή από τον Δήμαρχο Φαρσάλων κ. Μάκη Εσκίογλου και τον ανάδοχο του έργου, της σχετικής σύμβασης του έργου.

Το κόστος του έργου ανέρχεται σε 104.193,95 ευρώ πλέον Φ.Π.Α. και αφορά την αποκατάσταση καταστροφών από το καιρικό φαινόμενο «Διομήδης».

Οι ζημιές έγιναν κυρίως στα οδικά δυτικά, στα σημεία συμβολής τους με υδροκρίτες, υδατορέματα και χάνδακες στις θέσεις των τεχνικών διαβάσεων.

Τα κύρια οδικά δίκτυα που επλήγησαν είναι οι δημοτικοί οδοί Ζωοδόχου Πηγής – Κρήνης, Σταυρού – Πασχαλίτσα, Φαρσάλων – Ανωχωρίου – Κατωχωρίου, Πολυνερίου – Λεύκης και αρκετά σημεία συμβολών αγροτικών οδών.

«Τα ακραία καιρικά φαινόμενα δυστυχώς έχουν «χτυπήσει» πολλές φορές την επαρχία μας προκαλώντας ζημιές σε υποδομές. Για το λόγο αυτό βρισκόμαστε συνεχώς σε εγρήγορση και με την καθοδήγηση της τεχνικής μας υπηρεσίας αναλαμβάνουμε άμεσα πρωτοβουλίες για την αποκατάσταση των ζημιών» δήλωσε αμέσως μετά το πέρας της υπογραφής της σύμβασης, ο Δήμαρχος Φαρσάλων κ. Μάκης Εσκίογλου.

Back to top button