Front PageΑθλητικάΦάρσαλα

Δυο ανανεώσεις και τρεις μεταγραφές στον Αχιλλέα Φαρσάλων!

Ζεστάθηκαν για τα καλά οι «μηχανές» του σχεδιασμού του Αχιλλέα Φαρσάλων με τους «Μυρμιδόνες» να ανακοινώνουν την ανανέωση ακόμη δυο ποδοσφαιριστών ενώ ήδη ανακοινώθηκαν και οι πρώτες τρεις προσθήκες εν όψει της νέας σεζόν στο πρωτάθλημα της Α ΕΠΣΝΛ – DETOX.

Όσο αφορά τις ανανεώσεις οι άνθρωποι του Αχιλλέα τα βρήκαν σε όλα με τους Λευτέρη Αετόπουλο και Αντώνη Γκαραλιάκο οι οποίοι θα φορούν για ακόμη μια σεζόν την φανέλα του Αχιλλέα.

Τριάδα μεταγραφών και… προχωράει!

Μετά την ανακοίνωση των πρώτων ανανεώσεων οι κιτρινόμαυροι ανακοίνωσαν τις πρώτες τρεις προσθήκες τους εν όψει της νέας αγωνιστικής σεζόν.

Πιο συγκεκριμένα οι Χρήστος Τλούπας, Νέλι Χουσενάι και Ντάνιελ Σάρρα θα αγωνίζονται την νέα σεζόν με την φανέλα του Αχιλλέα Φαρσάλων.

Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα, γένι, εξωτερικοί χώροι και κείμενο

Ο Τλούπας μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στην Δόξα Υπέρειας και είναι ένας ποδοσφαιριστής που γνωρίζει πολύ καλά το περιβάλλον του Αχιλλέα Φαρσάλων και αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός.

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο, εξωτερικοί χώροι και κείμενο

Ο Χουσενάι μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στον Παναγροτικό Νίκαιας είναι 25 ετών και αγωνίζεται στον χώρο του κέντρου ως αμυντικό χάφ.

Επίσης κατά το παρελθόν έχει αγωνιστεί στις Νέες Καρυές, την Αναγέννηση Ζάππειου και την ΑΕ Ελευθεραί.

Μπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα, εξωτερικοί χώροι και κείμενο

Ενώ ο Σάρρα ανήκε στον Πύρρο, αγωνίζεται στον χώρο του κέντρου ως δημιουργικός χαφ και είναι 22 ετών.

Κατά το παρελθόν έχει αγωνιστεί στον Απόλλων Λάρισας και στον Αετό Αμυγδαλέας.

Σύσσωμη η Διοίκηση της ομάδος καλωσορίζει τους Χρήστο, Νέλι και Ντανιέλ στην οικογένεια του Αχιλλέα Φαρσάλων και τους εύχεται καλή αγωνιστική σεζόν με υγεία και επιτυχίες.

Συνεχίζονται οι ανανεώσεις, προ των πυλών τα… «μπαμ»

Όσο αφορά τις ανανεώσεις του ρόστερ εντός του επόμενου διαστήματος αναμένεται να ολοκληρωθούν όλες οι ανοικτές υποθέσεις και να ολοκληρωθούν, ενώ στο κομμάτι της ενίσχυσης αναμένονται ανακοινώσεις που δεδομένα θα προκαλέσουν αίσθηση και θα ανεβάσουν ακόμη περισσότερο τον πήχη των προσδοκιών για την νέα αγωνιστική σεζόν.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ μας η Διοίκηση του Αχιλλέα βρίσκεται κοντά σε πολλές περιπτώσεις από το «πάνω ράφι» και αναμένονται μόνο τα τυπικά ώστε να ολοκληρωθούν και αυτές οι πολύ σημαντικές κινήσεις ενίσχυσης.

Back to top button