ΑθλητικάΦάρσαλα

“Μπαμ” με Κομισόπουλο για την Θύελλα Βασιλί!

Μια πολύ σημαντική προσθήκη πραγματοποίησε η Θύελλα Βασιλί με τους “πορτοκαλί” να τα βρίσκουν σε όλα με τον πολύπειρο ποδοσφαιριστή Γιώργο Κομισόπουλο.

Ο Κομισόπουλος μέχρι πρότινος ανήκε στην ομάδα του Αχιλλέα Φαρσάλων όντας επί σειρά ετών εκ των αρχηγών των “Μυρμιδόνων”.

Δεδομένα με την εμπειρία και την προσωπικότητα του αναμένεται να βοηθήσει τα μέγιστα στο συγκρότημα του Παναγιώτη Κορδαλή.

Η Διοίκηση της Θύελλας Βασιλί καλωσορίζει τον Γιώργο στην οικογένεια της και του εύχεται καλή αγωνιστική σεζόν με υγεία και επιτυχίες.

Ενώ η ομάδα του Αχιλλέα Φαρσάλων εξέδωσε ευχαριστήρια ανακοίνωση τονίζοντας τα εξής: “Η Διοίκηση της ομάδας μας σεβόμενη την απόφαση του εδώ και δέκα χρόνια πιστού αρχηγού μας Γιώργου Κομισόπουλου να αποχωρήσει για καθαρά προσωπικούς λόγους από τον Αχιλλέα Φαρσάλων του εύχεται υγεία και κάθε ευτυχία στην ζωή του.
Ο Γιώργος απέδειξε επί σειρά ετών και μέσα από πάρα πολλές στιγμές πως είναι ένας από εμάς και οι πόρτες του Αχιλλέα Φαρσάλων θα είναι πάντα ανοιχτές για τον ίδιο.
Δεν λέμε αντίο αλλά εις το επανιδείν!”

Back to top button