Γενικές ΕιδήσειςΦάρσαλα

Μπάμπης Δημητρίου: “Ο Πρόεδρος και η Κοινότητα Ρομά, δεν λειτουργούν με τέτοια κριτήρια”

Σύμφωνα με πληροφορίες που είχαμε στο ταμείο της Κοινότητας των Ρομά Φαρσάλων  μετά από την τελευταία καταμέτρηση που έγινε στα ταμεία της Κοινότητας για τον Μάιο, έπρεπε να υπάρχουν 350 ευρώ βρέθηκε έλλειμμα της τάξεως των 75 ευρώ.

Ο Πρόεδρος της Κοινότητας Ρομά Φαρσάλων κ. Μπάμπης Δημητρίου σε επικοινωνία που είχαμε επιβεβαίωσε το εν λόγω περιστατικό και μας δήλωσε τα εξής:

«Ο Πρόεδρος και η κοινότητα δεν λειτουργούν με αυτά τα συστήματα και τα πρότυπα, θέλω να υπάρχει βάση και σωστοί συνεργάτες δίπλα μου, διότι τόσα χρόνια που βρίσκομαι στο τιμόνι της Κοινότητας, ουδέποτε δώσαμε δικαιώματα και πάντα δουλεύουμε με ψηλά το κέφαλι και έχοντας ως άξονα μας την σωστή και εύρυθμη λειτουργία της Κοινότητας.

Μετά από αυτή την διαπίστωση η μόνη μου λύση είναι να αφαιρέσω τα καθήκοντα του ταμία από τον κ. Βαλάντη Ταφίλη μιας και είναι ο κύριος υπεύθυνος για το ταμείο άρα και για την απώλεια των χρημάτων.

Πρέπει να πάρει το μάθημα του, το «γκάζι» του γιατί αυτές οι τακτικές δεν συγχωρούνται και δεν τις υιοθετήσαμε ποτέ.

Ζητώ συγγνώμη από τους ανθρώπους της Κοινότητας γιατί εμπιστεύτηκα τον κ. Ταφίλη και του έδωσα έναν τόσο σημαντικό ρόλο και αυτός απέδειξε ότι δεν ήταν άξιος να υπερασπιστεί τα συμφέροντα της Κοινότητας μας.»

Μετά τιμής: Μπάμπης Δημητρίου

Back to top button